תוכנת גיבוי טובה לפאלם

odedkatz

New member
תוכנת גיבוי טובה לפאלם

שלום, אני מחפש תוכנת גיבוי טובה לפאלם שברשותי (TE) אני רוצה בעיקר לגבות לעת צרה (לא עלינו), ואין לי כוונה לשחק הרבה עם גיבויים. אני שואל את השאלה הזו אחרי חיפוש נרחב אחרי תשובה בפורום הזה, וברחבי האינטרנט. הבנתי ש-BackupMan היה נחשב פעם טוב, אבל הוא לא משחזר טוב, האם אני צודק? אז נשארתי עם RescoBackup, BackupBuddy, CardBackup. על CardBackup קראתי מילים חמות פה בפורום, אבל ב-Palm Gear הוא קיבל ביקורות גרועות. וקראתי פה גם הרבה על BackupBuddy, האם הוא מומלץ? האם אין בעיות איתו ב-OS5? האם גם גירסת personal מספיקה לרוב המקרים? בקיצור, הרבה שאלות כי קיבלתי הרבה מידע, אבל חסרה לי השורה התחתונה. תודה לכל מי שיכול לעזור...

ami-g

New member
אני ממליץ בחום על RescoBackup

גם גיבוי מלא, גם גיבוי חלקי (ניתן לבחור אלו קבצים לגבות), גם גיבוי שינויים בלבד, גם שחזור מלא, גם שחזור חלקי, גם גיבוי אוטומטי (האם שכחתי משהו?). בקיצור ממליץ בחום שווה את המחיר (בגיבוי לא משחקים).

צחי 67

New member
מצטרף להמלצות על RescoBackup

תוכנה מעולה עובדת גם על הפאלמים החדשים. תירגמתי אותה לעברית, בקרוב היא תעלה לאתר פאלמי

+++

אני משתמש ב BackupMan ומגבה ומשחזר המון. אני אוהב להתעלל בטראו ואני ממש לא מפחד בכל רגע נתון לגבות איתה ולשחזר שחזור מלא. אין לי ניסיון עם RescoBackup או CardBackup או כל תוכנה אחרת כך שלמעשה, יתכן והן מעולות. פשוט אין לי דעה. מה שאני כן יכול להציע זה להתרחק כמו מאש מ BackupBuddy. קודם כל, צריך להבחין הגרסאות השונות שלה. רק BackupBuddyVFS מגבה לכרטיס ההרחבה. כל השאר לא. בעבר היו לי בעיות רציניות עם שחזורים שלה. יתכן והן הסתדרו מאז, אבל אני כבר לא אגע בה גם עם מקל של שני מטר.

gadi7

New member
נצל"ש - בנושא שחזורים לאחר HR

אתמול ביקרתי במעבדת הראל וקיבלתי שירות מצוין. תיקנו לי את כפתור הכיבוי/הדלקה ב T5 ועקב כך בוצע HR. תודה ליניב ולטכנאי ששכחתי את שמו. ברשותי גם BackupMan וגם RescoBackup חוקיות לחלוטין. השחזור בוצע בעזרת BackupMan בגרסא 1.55 להפתעתי הרבה TealScript לא שוחזרה. ניסיתי לבצע שחזור נוסף ע"י RescoBackup וגם הוא לא החזיר לי את TealScript האבודה. כל שאר המידע/תוכנות שוחזרו כהלכה (או לפחות לא הרגתי בחוסר כלשהוא). למישהו יש השערה מדוע דווקא TealScript חמקה מהשחזור ? (אל תגידו לי שהיא לא היתה מותקנת מלכתחילה - זה פשוט לא יהיה נכון). תודה, גדי

Sanchik

New member
וב NVBackup אף אחד למשתמש? מוזר ... תוכנה מע

ולה וחופשית

udifpalm

New member
למיטב זכרוני היא מיועדת רק ל-NVFS

וכמובן ה- UX-50 אינו כזה. מעבר לכך שהתוכנה די חדשה, ואני קניתי את RBackup הרבה קודם לכן. הפונקציה החשובה ביותר מבחינתי בתוכנת הגיבוי (מעבר לעובדה שהיא חייבת להיות אמינה), היא פונקצית הגיבוי האוטומטי. הגדרתי ב-Resco Backup שני סטים של גיבויים. גיבוי יומי עם עד 7 עותקים אחורה (כלומר אני יכול לחזור בכל רגע נתון לגיבוי הלילי של כל יום עד שבוע אחורה). בנוסף ישנו גיבוי שבועי עם 4 עותקים (כלומר אני יכול לחזור גם לגיבויים של עד חודש אחורה, אבל רק בקפיצות של שבוע). שני הגיבויים מתבצעים אוטומטית ב-2 וב- 3 בלילה (בהתאמה). ללא גיבוי אוטומטי לא הייתי זוכר לעולם לגבות.

Ariyeh1

New member
רק כרגע

סיימתי שחזור מוצלת עם BackupMan הכל חזר ללא שום תקלות...

למעלה