תוכנת גיבוי!

duby3

New member
תוכנת גיבוי!../images/Emo104.gif

ערב טוב! שבוע טוב! יום טוב! לכולנו! יש לי בעיה ובגללה אני רוצה לשאול מספר שאלות את המומחים שבינכם(לא רק). היה לי מכשיר אייפאק 3630 נהדר עם מערכת הפעלה 2002 שחלק ממנה היתה תוכנה שביצעה גיבוי מהאייפאק לכרטיס הגיבוי. החלפתי את המכשיר מטעמי נוחיות לאייפאק 1910 המדהים.גם המכשיר הזה בא עם מערכת הפעלה זהה 2002.קניתי כרטיסי גיבוי והלכתי הביתה.אני מתגורר רחוק מאוד בצפון השומרון.בהגיעי הביתה רבה היתה הפתעתי כשגיליתי שאין במערכת ההפעלה תוכנת גיבוי.התקשרתי "להנדי" שם ביצעתי את ההחלפה ונאמר לי שעלי לקנות תוכנה.אז כך,את כל הכסף השקעתי בהחלפה ואני זקוק לתוכת גיבוי.אשמח אם למישהו יש תוכנה כזו חינמית,או לחילופין מהיכן ניתן להוריד.ועכשיו השאלה ! האם יש תוכנה לגיבוי לכרטיס זיכרון שבמידה ויש צורך לבצע הארד ריסט ישחזר את המכשיר כולל התוכנות המותקנות עליו? אודה מראש לכל מי שיעזור לי להשיג את מבוקשי! בתודה דב. [email protected]
דרך אגב יש תוכנה נהדרת ללוח שנה יהודי!

roberto3950

New member
תוכנה מעולה הינה PocketBackup

אך היא איננה חינמית. www.spritesoftware.com

castroman

New member
עוד הצעה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo11.gif

כנס לאתר
Pocket-Gear ותריץ שמה חיפוש למילה
"Backup"
זה יתן לך את כל תוכנות הגיבוי הקיימות לPocket PC
&

duby3

New member
הכתובת!

לאורנה שלום! הרי לך ולכל מי שמעונין הכתובת ללוח שנה יהודי: www.tichnut.de/jewish/windowsce.htm הדוא"ל שלהם: [email protected] תהני ותודיעי לי אם את מרוצה. בהצלחה! דב

למעלה