תוכנת ג׳ימייל - שאלה

רענן 25

New member
תוכנת ג׳ימייל - שאלה

בתוכנת ג׳ימייל שהורדתי מהמרקט לגלקסי נתקלתי במגבלה מוזרה כשאני שולחת מייל שקיבלתי בתשובה לשולח או בהעברה לאדם אחר אין לי אפשרות לערוך את המייל המקורי. תיבת הטקסט מאפשרת נגישות רק לחלק אותו אני מוסיפה למייל. כך, למשל, אם ארצה להעביר למישהו מייל שקבלתי, ואם ארצה למחוק חלק מן המייל המקורי ההוא, אין לי שום גישה לטקסט. הדבר היחיד שאוכל לקבוע הוא: האם לצרף או לא לצרף את המייל המקורי. הכל או לא כלום. זו התוכנה המקורית של גוגל. עד עתה השתמשתי בה באייפוד טאצ׳ והיא היתה מלאה ושמישה. האם באנדרואיד היא מובלת? דווקא תוכנה של גוגל? אין נביא בעירו. או שמישהו יסביר לי כיצד עורכים מייל קודם העברות ובמענה.

Rock Solid

New member
בעייתי

אתה יכול לערוך את הטקסט ע"י לחיצה על "Respond inline", אבל זה מוריד מההודעה קישורים, קבצים וכו'. נשאר טקסט בלבד.

רענן 25

New member
תודה זה יכול לפתור. עדיין...

מוזר שתוכנה של גוגל עובדת במערכת של אפל טוב יותר מאשר באנדרואיד. היינו מצפים שיהיה ההפך. אני משתמשת חדשה באנדרואיד וותיקה באפל. אז הנה אכזבה ראשונה עבורי.

white star

New member
../images/Emo54.gif לא נכון

בחלון עריכה אתה לא רואה את הלינקים, אבל אחרי שאתה שולח מי שמקבל זה עם לינקים

Rock Solid

New member
הטקסט עצמו נשאר

אם יש בהודעה את הטקסט http://tapuz.co.il אז הוא ישאר, אבל אם היה טקסט "תפוז" שלחיצה עליו קישרה אותך לאתר, הקישור הזה ימחק וישאר רק הטקסט תפוז

white star

New member
../images/Emo54.gif לזה לא שמתי לב

כי בדרך כלל שולחים לי קשור ולא מילה לחיצה. חוצמזה אתה תמיד יכול לגלוש לאתר של ג'ימייל, אף אחד לא מחייב אותך לעבוד עם האפליקציה

white star

New member
../images/Emo54.gif הוראות איך לערוך לשליחה

אחרי שאת לוחצת על FORWARD, במסך הבא יש את הכתובת מייל שלך, מתחת לזה כתובת יעד, מתחת לזה נושא, מתחת לזה חלון עריכה ומתחת לו "respond inline". את לוחצת עליו ואז יכולה לערוך את המייל לפני השליחה :)

Shpritz

New member
../images/Emo45.gif

אגב, דרך גלישה "רגילה" הצלחתי לערוך בלי שום בעיה כמו במחשב נייד/שולחני.

white star

New member
../images/Emo54.gif נכון ../images/Emo45.gif

האמת אני לפעמים מעדיף את הגלישה הרגילה על פני אפליצקיה או ההתאמה הנוראית של אתרים לסלולארי. זה הכי נוח ואז אני מרגיש כאילו סתם יש לי פלאפון עם מסך גדול

white star

New member
../images/Emo54.gif בכיף ../images/Emo140.gif

וכמו שאמרו לפניי, במידה ואת רוצה לשמוע על מילה לחיצה אז אפשר לגלוש לאתר של ג'ימייל דרך הדפדפן של המכשיר ואז זה בדיוק כמו במחשב

למעלה