תוכנת התקנה של פאלם טונגסטן E2

תוכנת התקנה של פאלם טונגסטן E2

שלום קיבלתי פאלם עם CD התקנה, אחותי שתהיה בריאה הסירה לי בטעות את תוכנת הסנכרון ונשאר לי רק דוקומנטס טו גו. אני לא מוצאת את ה- CD. יש אפשרות להוריד את התוכנה מהאינטרנט?

בעיה אחרי התקנה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום, התקנתי את התוכנה מהלינק המצ"ב, בסיום הסנכרון קיבלתי הודעת ERROR מהפאלם והתבקשתי לעשות RESET. וכעת כל סנכרון נותן הודעת שגיאה בפאלם: Fatal Alert, systemMgr.c,Line:4038, Error launching application ומבקש reset. אנשי הקשר שלי עברו בהצלחה, היומן נראה משונה, כל החגים והאירועים "תופסים" יום שלם במקום שעה ספיציפית. ניסיתי להסיר את התוכנה ללא הצלחה - מצ"ב הודעת שגיאה.מה לעשות???????????

harpomarxx

New member
נשארו שאריות ברג'יסטרי

קיפוד, לגבי הבעיה ופתרונה, עיין בהסבר המפורט במאגר הידע של פאלם וואן,

בעיית סנכרון הצילו ../images/Emo2.gif../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

הצלחתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך בעיית הסנכרון בפאלם נמשכת: כל סנכרון נותן הודעת שגיאה בפאלם: Fatal Alert, systemMgr.c,Line:4038, Error launching application ומבקש reset. מה עושים??????????????????????

Ariyeh1

New member
הקישור הקודם

היה לפתרון בעיית ההתקנה. לבעיה ב-Palm: איזה יישום אתה מנסה להפעיל כשמתקבלת הודעת השגיאה?

מתקבלת הודעת שגיאה כשאני מנסה

לסנכרן חוץ מזה הפאלם עובד בלי בעיה פחות או יותר. כשאני לוחצת על דוקומנטס בפאלם מתקבלת הודעה דומה עם מס' שונה 3751, והכפתור של הריסט תקוע ולא עובד. רק ריסט מאחורה עובד. עזרההההההההההההההההההההההה

Ariyeh1

New member
הבעיה

(כנראה) ב-D2G>> הסירי אותה ונש\סי שוב לסנכרן. במידה ואין בעיות יש להתקין אותה מחדש

למעלה