תוכנת מיקרומדיקס לפאלם- בקשת עזרה

זיק

New member
תוכנת מיקרומדיקס לפאלם- בקשת עזרה

שלום לכולם, יש לי פאלם מוג Tungesten E עם מערכת הפעלה 4.5.1p שקניתי אותו לפני כשנה והמטרה שלו היתה אחת, לעבוד עם תוכנה של מידע רפואי ולתת מידע על תרופות בזמן אמת (אני רוקח) התוכנה שאני משתמש איתה נקראת mobile micromedex והיא ניתנת בחינם לכל עובד בית חולים. בכל פעם שעושים סינכרון לתוכנה היא מתעדכנת גם במידע וגם בפלטפורמה. בכל מקרה, הם עשו איזה חידוש לפלטפורמה ומאז התוכנה רצה בפאלם שלי בקצב איטי מאד. אני לא מדבר על קצב איטי שמעצבן אלא על קצב איטי שלא מאפשר עבודה איתה ( אי אפשר בכלל לנווט בין התרופות) ניסיתי להכנס לאתר שלהם ולברר מדוע זה קורה. ב- FAQ אמרו שאם הקצב איטי סימן שמערכת ההפעלה ישנה מידי ויש צורך לשדרג את הפאלם.(התשובה היתה משנת 2004) אני יודע שהפאלם שלי הוא לא החדיש ביותר אבל בכל זאת קניתי אותו לפני שנה וכבר הוא לא עומד בקצב? בנוסף כאשר אני מתקין את התוכנה במחשב היא שואלת אותי מה סוג הפאלם ואני אומר לה ויש אפשרות ל- tungsten E בלי שום בעיה. ניסיתי להתקשר אליהם אבל היתה להם בעיה למצוא את מספר הרישום של בית החולים שלמדתי בו ודרכו קיבלתי את התוכנה כך שהם לא עזרו לי. נסיתי לעדכן את תוכנת ה- palm desktop ל- 4.1.4E הסרתי והתקנתי שוב גם את המיקרומדיקס וזה שוב לא עזר. יש לי כרטיס הרחבה של 128 M והוא ריק כמעט לגמרי ובו מאוחסן המידע וגם הפאלם כמעט ללא תוכנות חוץ מזו והזיכרון הפנימי שלו פנוי ב0 14M מתוך ה- 28.8 האם יש איזה משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות פאלם חדש או תוכנה אחרת? אני נורא מתוסכל שכלי העבודה הראשי שלי לא מתפקד... :( תודה רבה מראש :)

לא נשמע כמו בעיה של מערכת הפעלה..

לפאלם דסקטופ אין השפעה על הביצועים של האפליקציה שרצה בפאלם (לפחות בד"כ אין). הפאלם שלך רץ בקצב של 126 מה"צ או 146 מה"צ (לא זוכר איזה מבינהם) - יש פאלמים שרצים ב-400 מה"צ - אני ממליץ לך לנסות להריץ את התוכנה על פאלם חזק יותר ולבדוק אם אכן התוכנה הפכה להיות כבדה יותר בצורה משמעותית. אם יש דרך חוקית לבדוק את זה על מכשיר יותר חזק אין לי שום בעיה שתנחה אותי ואבדוק את זה המכשיר המהיר ביותר של פאלם ואגיד לך איך זה נראה - שלח לי מסר בפרטי. בכל מקרה זה נראה לי כמו בעיה של התקנה/תוכנות צד שלישי. ממליץ לך לבצע את השלבים הבאים: 1. גיבוי מלא של המכשיר (יש תוכנה נהדרת שנקראת BackupMan שתעשה לך את העבודה - היא לא חינמית אבל 14 יום יספיקו לניסוי..) 2. Hard Reset - ריסט כאשר כפתור ה-Power לחוץ. 3. התקנה של התוכנה - לפני שאתה מתקין את התוכנה גש למחשב שלך לספריה הבאה: c:\Program Files\Palm\USERNAME\Backup כאשר USERNAME זה שם המשתמש שלך (חפש במחשב - תמצא על מה אני מדבר) - ושנה את שם הספריה Backup ל-Backup.old - כך תמנע שחזור של כל הקבצים שהיו לך על הפאלם לפני כן. 3. בצע סנכרון והתקן את התוכנה. אם הכל עובד טוב - תתחיל להחזיר תוכנות וקבצים מספריית Backup.old לאט לאט עד אשר תמצא מה גורם לבעיות. בתקווה שזה עזר. משה

weberico

New member
אתה צודק. הגירסה החדשה של

התוכנה קטסטרופה, אי אפשר לעבוד איתה (אני עם T2) פשוט מחקתי אותה. חבל.

amitp

New member
אם מדובר על בי"ח של כללית

פורסם עדכון בנושא מספר הרישוי. אם יש לך עדיין גישה לרשת הארגונית אתה יכול לחפש שם (נדמה לי שזה פורסם ב"חדר רופאים"). אם לא, צור איתי קשר במייל, אני אנסה לחפש בשבילך.

זיק

New member
לא עובד

אכן מחקתי את כל תוכנות הפאלם והשארתי רק את המיקרומדקס והוא עדיין איטי :( בימים הקרובים אני אמור להתחיל לעבוד בבית חולים של כללית ואולי אוכל לפנות דרך מספר הרישוי שלהם... או לעבוד עם איפוקרטס החינמית או לקנות משהו חדש. חבל חבל חבל זה היה כלי מצויין :( תודה לכל העוזרים

libal

New member
האם יש אפשרות להתקין את הגירסה

הישנה של התוכנה , ולהשתמש בעדכונים רק למידע ולא לפלטפורמה? אם כן - תתקין ותעבוד עם גירסת התוכנה הישנה.

זיק

New member
הלוואי והיה ניתן לא לעדכן

אבל בכל סינכרון התוכנה מתעדכנת אוטמטית. אם אתה לא מסנגרן תקופה מסויימת זה מתחיל להתריע ובסוף מפסיק לעבוד. אני בשימחה הייתי עובד עם הפלטפורמה הישנה ואפילו בלי עידכונים.

amitp

New member
זה לא בדיוק מה שהוא מחפש...

בMEDIC לחלק נכבד מן התרופות לא מופיעות אפילו קונטרא-אינדיקציות... הוא טוב למציאת שם גנרי של תרופה, לא להרבה יותר מזה.

זיק

New member
אם כי הייתי שמח גם למדיק בפאלם

וזאת בלי קשר כי כלי למידע תרופתי הוא לא כפי שציינת אבל הוא בהחלט שימושי להמרות גנריות וגם משום מה הוא חינם רק לרופאים...

atzmony

New member
אני יכל להביא לך את המדיק משנת 2003

הדבר חוקי לחלוטין לכל חפץ הוא כקובץ iSilo שלך מייל פרטי

זיק

New member
עידכון

הצלחתי ליצור קשר עם אתר החברה של התוכנה. הם אומרים שהבעיה ידועה והם עובדים כרגע על עידכון ותיקון העניין. ברגע שהם יסיימו (לא ידוע כמה זמן זה ייקח) זה יעודכן בסינכרון הבא. בנתיים אין מה לעשות חוץ מדבר אחד שעשיתי והוא לא כל כך עוזר אולי קצת מאד במסך הראשי של התוכנה יש ללחוץ על כפתור התפריטים אני לא יודע בדיוק את השם המקצועי שלו :) בטונגסטן E הוא כפתור מגע בצד שמאל למטה... יש לבחור Data manager ואז ליד המילה drugs ללחוץ על אייקון פח האשפה. לאחר מכן יש לסנכרן. זה עוזר מעט מאד כמו שאמרתי.... אין אפשרות להשיג את הגירסה הקודמת, היא לא קיימת יותר :( צריך להמתין לעידכון שלהם

למעלה