תוכנת מסחר שתאפשר פקודות עתידיות לפני כניסה

Shahar75

New member
תוכנת מסחר שתאפשר פקודות עתידיות לפני כניסה

אני מתכוון לסחור במניות (כיום מט"ח) ואני נתקל במגבלות (בהשוואה למטה טריידר) בכל הקשור להזנת פקודות.
בדקתי מספר ברוקרים והתוכנות שלהם לא מאפשרות להזין פקודות Buy/Sell Stop ובמקביל להגדיר TP או SL על מנת שלא אצטרך לשבת מחובר למחשב.
רק לאחר כניסה לפוזיציה, אני יכול להזין פקודות Range וגם אז, אין אפשרות להזין פקודה שהיא GTC אלא רק יומית.
מאחר ואני לא סוגר את כל הפזיציות על בסיס יומי, אני מחפש ברוקר מומלץ שהתוכנה שלו מאפשרת לי להתנתק מהמסך לאחר הזנת הפקודות ואף עם אפליקציה לסמארטפון.
הברוקר היחיד שראיתי, שמאפשר את הנ"ל הוא גלובל טרייד עם Dealbook 360, אך עמלותיו בשמיים.
אשמח להמלצות.

Trade station

אתה יכול להזין פקודות ׳תלויות׳ כמעט בלי הגבלה. אני לא מומחה במערכת שלהם, אבל בעבר הייתי מכניס פקודות buy stop, ומשרשר להן פקודות תלויות. למשל, פקודת buy stop במחיר x שנכנסת לשוק רק במידה והמנייה נגעה בטריגר שלי, ואם הפקודה התבצעה, יש פקודת sell stop שנכנסת לשוק רק במידה והמנייה נגעה במחיר מסוים. זה שרשור מאוד בסיסי במערכת שלהם.

קרלטון

New member
אפשר גם ב-IB

אתה מכניס פקודה, לפני ה-transmit נותן עליה קליק ימני עם העכבר, בוחר attach ומצמיד לפקודה פקודה נוספת.

להלן הדגמה איך להצמיד פקודת סטופ לפקודת קנייה (אפשר לדלג על ה-50 השניות הראשונות, שמסבירות מה זה סטופ).
http://ibkb.interactivebrokers.com/video/1045

בצד ימין של העמוד שם מופיעים סרטוני הדרכה נוספים.

אפשר גם להגדיר פקודות שיצמדו כדיפולט (למשל, שכל פעם שאתה מכניס פקודת קנייה תוצמד אליה פקודת טריילינג עם פרמטרים שהגדרת מראש) - תפריט Configure - Presets.

למעלה