אפליקציות מעקב אחרי ילדים מתאים גם למבוגריםהיי,
מקווה שזאת שאלה מותרת, אני צריך המלצה לתוכנת מעקב
אבא שלי מבוגר ואני רוצה להתקין לו תוכנה שתאפשר לאתר אותו כמו שיש תוכנה של ילדים.
כזאת שאי אפשר להסיר או לאתר במכשיר שלו
אפליקציות מעקב אחרי ילדים מתאים גם למבוגרים
להתקנה בטלפון של העוקב:
Find My Kids: מאתר מיקום
Find My Kids: GPS-Tracker - אפליקציות ב-Google Play
GPS-Standort-App für Kinder: GPS-Tracker, Verfolgungs-App & GPS-Familienortungplay.google.com
להתקנה בטלפון של הילד או אצל המבוגר
Pingo
pingo find my kid - Android App ב-Google Play
תוכל ליהנות ממיליוני אפשרויות עדכניות ב-Android, כולל אפליקציות, משחקים, מוזיקה, סרטים, תוכניות טלוויזיה, ספרים, כתבי עת ועוד. בכל זמן, בכל מקום, בכל המכשירים שלך.play.google.com
צריך להפעיל GPS כמובןתודה, הראשונה יותר עדיפה? זה גם אומר שצריך להשאיר את -GPS פעיל כל הזמן בכל האפשרויות?
אני מעדיף גם משהו שאפשר להפעיל את המיקרופון או הרמקול בשביל ליצור קשר, לא חושב ששיתוף מקום יכול לעזור
הן בתשלום או חינם?
אפליקציות מעקב אחרי ילדים מתאים גם למבוגרים
להתקנה בטלפון של העוקב:
Find My Kids: מאתר מיקום
Find My Kids: GPS-Tracker - אפליקציות ב-Google Play
GPS-Standort-App für Kinder: GPS-Tracker, Verfolgungs-App & GPS-Familienortungplay.google.com
להתקנה בטלפון של הילד או אצל המבוגר
Pingo
pingo find my kid - Android App ב-Google Play
תוכל ליהנות ממיליוני אפשרויות עדכניות ב-Android, כולל אפליקציות, משחקים, מוזיקה, סרטים, תוכניות טלוויזיה, ספרים, כתבי עת ועוד. בכל זמן, בכל מקום, בכל המכשירים שלך.play.google.com
כןתודה, יכול להיות יותר מעוקב אחד?
למה צריך את שתיהן, ה-Find זה אצל העוקב והשניה זה בשביל מי שעוקבים אחריו?
תודה, אני אבדוקכן
אפשרי מעקב של שניים
שניהם צריכים להתקין FIND
ואצל המבוגר להתקין PINGO
ולסנכרן בין המכשירים
ככה זה עובד
עבריתשיתוף המיקום במפות גוגל, זה כל הסיפור
Share your real-time location with others - Android - Google Maps Help
You can choose who can find your location and how long to share your location with Google Location Sharing. Tip: Other Google products may also allow you to share a one-time location with others.&nbssupport.google.com
למחוק ולהתקין מחדש את PINGOהתקנתי את Pingo איך אפשר "להעלים" אותה שלא ידעו שהיא מותקנת?
עשיתי צעידה עם אבא ועשיתי בדיקה עם Pingo ומזייף ברמה ממש גבוהה, זה מציג מקומות שלא היינו בהם ומרחקים שלא הלכנו.
משהו לא תקין בהגדרות או שזה משהו אחר?
מדובר על הסתרת אפליקציה
זה תלוי בסוג הטלפון
תודה, אני אתקין מחדש, מדובר בסמסונג לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בינתיים העברתי אותה לאיזה תיקייהלמחוק ולהתקין מחדש את PINGO
בקשר להעלמת פינגו זה תלוי באיזה טלפון מדובר
הסתרת אפליקציות בסמארטפונים של סמסונגתודה, אני אתקין מחדש, מדובר בסמסונג לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בינתיים העברתי אותה לאיזה תיקייה
דחוף את זה לאיזה תיקייה שהוא לא פותח אותה או לתיקייה שהוא לא ישים לב שהאפיקציה שם כמו למשל זאת של ג'מייל וגוגל.התקנתי את Pingo איך אפשר "להעלים" אותה שלא ידעו שהיא מותקנת?
עשיתי צעידה עם אבא ועשיתי בדיקה עם Pingo ומזייף ברמה ממש גבוהה, זה מציג מקומות שלא היינו בהם ומרחקים שלא הלכנו.
מדובר על הסתרת אפליקציהדחוף את זה לאיזה תיקייה שהוא לא פותח אותה או לתיקייה שהוא לא ישים לב שהאפיקציה שם כמו למשל זאת של ג'מייל וגוגל.
מה זאת אומרת 'הסתרה'?מדובר על הסתרת אפליקציה
זה תלוי בסוג הטלפון
הסתרה זאת הסתרה ממשמה זאת אומרת 'הסתרה'?
ברגע שהאפליקציה דחופה באיזה תיקייה שאף פעם לא פותחים אותה, זה נחשב מוסתר, לא?
למשל בתיקייה של גוגל, אף פעם לא מסתכלים מה יש בה למעט השורה הראשונה שיש שם את הכרום ואת הג'ימייל.
לכן הפתרון המומלץ הוא שיתוף המיקום במפות גוגל. גם מדויק, גם לא גלוי לעין המתשמש.התקנתי את Pingo איך אפשר "להעלים" אותה שלא ידעו שהיא מותקנת?
הם צריכים פיצ'ר שמאפשר שמע LIVE של הנעשה סביב הנעקבלכן הפתרון המומלץ הוא שיתוף המיקום במפות גוגל. גם מדויק, גם לא גלוי לעין המתשמש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.