תוכנת מפות

תוכנת מפות

אני מחפש תוכנת מפות ערים (ישראל) לא תוכנת ניווט וגם לא napa2go , פשוט מפות כמו בדפי זהב, או ספר מפות עם אינדקס רחובות. יש דבר כזה ? תודה.

תוכנת מפות

את mapa2go אני מכיר, אני מחפש תוכנה של מפות ללא חיוב חודשי קבוע.

sschiller

New member
ואני מחפש מכולת...

...שלא לוקחת כסף עבור המצרכים.

yoovee

New member
האם היית קונה עיתון בחנות מכולת כזו

שמחרימה לך את גליונות העבר ברגע שתפסיק לקנות אצלה?
(והקרדיט על האנלוגיה לעכבר)

libal

New member
יש משהו ..

למעשה קוד פתוח של מפת ישראל . מיועד לPPC אבל יש גירסה גם למחשבים ניידים - אין לפאלם . הגירסה היא עדיין נסיונית . ראה כאן . אולי יעזור לך ...

+++

המפות של freemap הם לא ממש קוד פתוח, יותר נכון: פורמט קנייני פרטי וסגור. זה רק נראה ככה כי הפרוייקט עכשיו בהקמה ונדרשים תורמים שיספקו נתונים. בסופו של דבר, שחרור בסיס הנתונים לציבור, תלוי רק באדם אחד וכרגע, הוא לא משוחרר. כבר היו על זה דיונים בעבר גם כאן וגם בפורומים המתעסקים בקוד פתוח כמו לינמגזין. יש את המפה של תל-אביב בפורמט ל HandMap שעשה בזמנו אלירם. אני לא יודע עד כמה זה מעודכן. מעבר לזה, מפות חינמיות לגמרי אני לא מכיר. מה שאפשר לעשות זה למצוא מפה בפורמט דיגיטלי נורמלי ולהעביר אותה לפאלם. ככה עשיתי עם המפה של תל-אביב מאתר דן בזמנו. אפשר גם לסרוק מפה שיש לך ולהכניס אותה כתמונה לפאלם. הבעיה היא שבפורמט זה אין דרך לחפש רחובות אלא רק על ידי הזזת המפה על המסך.

libal

New member
בקישור שנתתי יש אפשרות

להוריד לנסיון גירסאות אלפא לPPC וכן גם למחשב PC . כך שלפחות בשלבים אלו המידע פתוח ...

התוכנה פתוחה, הנתונים לא

לפחות לא כל הנתונים. הנתונים של שמות הרחובות כן אבל לא המידע שהביא להחלטה איזה מהירות לציין כל אחד מהם. קרא את המכתב הזה. ציטוט: "...בשלב זה אין לי עדיין מודל עסקי שיאפשר לפרוייקט לממן את עצמו. אני מניח שפיתרון כזה או אחר עלול להשפיע על רישיון המפות ולכן אין לי עדיין החלטה.... ברור לי שהעניין עלול להיות בעייתי ולכן מי שחושש מעתיד רישיון המפות, עדיף שימתין כיוון שאני לא יכול להתחייב על כך."

צודק הגירסה ניסיונית

ועוד לא מתאימה לפאלם, הם אומרים שבשלב מאוחר יותר זה יעבוד אבל רק לחברים שנירשמים לאתר.

למעלה