החוויה שלי הקשורה למקסוול
לפני 4 חודשים בדיוק רכשתי את מקסוול בהנחה שאני הולך לעשות עיסקה מצויינת, ושאני עלול לפספס את המחיר המיוחד כי אוטוטו גירסה 1 עומדת לצאת ומחירה יוכפל. במהלך התקופה המייגעת הזאת הייתי עד לדרמות בלתי פוסקות מצד חברי הפורום באתר של NextLimit ולהבטחות שווא מאכזבות ומעצבנות מצד צוות הפיתוח של מקסוול ובראשם ויקטור - מנהל החברה. תלונות אין סוף על העיקובים לא זכו להתיחסות וכבוד מצידם והדרך למוצר מוגמר נראתה הולכת ומתרחקת. לאחר לחץ בלתי פוסק מצידנו הלקוחות, הוחלט סוף סוף להכריז על גירסת הRC הראשונה שלא החזיקה מעמד סופשבוע אחד ושודרגה 4 פעמים בתקופה קצרה מאוד (כשבוע) לאחר שנתגלו אין סוף באגים, ותוצאות הרינדור היו מתחת לכל ביקורת והדרך נראתה רחוקה אפילו עוד יותר, ההנהלה יצאה בהמלצה לחזור לגירסת הבטה וכי היא מתכוונת להכריז על הRC5 (!) בקרוב - ואנחנו עדיין ממתינים. הדבר שהרגיז אותי מכל הייתה ההכרזה על גירסאות אלה רק לWindows, ההתעלמות ממערכות ההפעלה האחרות הייתה פשוט בוטה. למה זה הרגיז אתם שואלים? כי אני עובד, מה לעשות, על מקינטוש - והם לא דאגו לידע את ציבור המקינטושאים או הלינוקסאים (שתתפלאו לדעת שישנם המון כאלה) ושהם לא "יהנו" מהRC, באותו יום ידוע לשימצה (יום ההכרזה) המון אנשים פשוט רצו לקבל את כספם חזרה - זה היה השיא ! בקיצור - אני ממש התיאשתי מההמתנה ומהבטחות ללא כיסוי בקשר למקסוול, ולחשוב שחששתי לאבד את העיסקה - ממש בדיחה. אני מאמין כי זה יכול להיות מנוע הרינדור הריאליסטי ביותר שקיים - התוצאות של גיסת הבטה מדהימות, אבל לא ציפיתי לעבור דרך כזאת כלקוח ולקבל יחס ממש מתחת לכל ביקורת. אני אישית, הייתי ממליץ לכולם להמתין עד צאת הגירסה הסופית, להתרשם ולהחליט אז אם כדאי להשקיע. הגירסה הבאה אמורה להיות משופרת מאוד מבחינת איכויות הרינדור ואמורה להביא את הבשורה לגבי הגירסה הסופית, כך שאת המחיר מוזל יהיה ניתן לקבל לדעתי גם בעוד 3 חודשים בקצב הזה - ואני ממש לא מגזים.