תוכנת ניהול לקוחות

תוכנת ניהול לקוחות

היי כולם, מה שלומכם?
אני דיי חדש פה, או בעצם חדש לגמרי :)
ברשותי עסק לטיפול התנהגותי ואילוף כלבים.
אני דיי הולך לאיבוד בנבכי הבירוקרטיה והמעקבים וכל העניינים המעצבנים שעסק לא יכול לשרוד בלעדיהם.
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לניהול לקוחות - מפרטים אישיים והוצאות חשבוניות, דרך עדכון תהליכים ותיעוד מפגשים ותזכורות גם לי וגם ללקוח.
כמובן תוכנה שתהיה כמה שיותר פרנדלי במחיר, אך כמובן שתהיה איכותית ומתאימה לעסק קטן.

תודה

מקווה שאצליח לחדד יותר

אני מאלף כלבים, ואני מאוד מחפש תוכנה שתעזור לי לרכז את כל הלקוחות במקום אחד - עם כל הפרטים החשובים.
אני מאוד הייתי שמח תוכנה שתאפשר לי לעשות "ליווי תהליך" שאוכל לתעד פגישות ולפרט מה התרחש. שתהיה לי אופציה לתזכורות גם לי וגם ללקוח - שאוכל לשלוח סמס ללקוח עם הערות ותזכורות אוטומטיות (אם קיים).
&nbsp
כמובן אם אוכל לעשות פורמט שאותו בניתי בעצמי, שאוכל תוך כדי אבחון שאני עושה, להזין את זה בקלות תוך כדי פגישה - לסמן (V) על דברים שצריך - וגם אפשרות שליחת מסמכים רלוונטים.
&nbsp
בנוסף גם שירות חשבוניות זה משהו מאוד חשוב לי
&nbsp
תודה רבה!

אנסה לחדד עוד יותר - אחרי שהתנסתי...

בפאוור לינק וזברה CRM
&nbsp
כמובן מעבר לאנשי קשר ולקוחות - וסיווגם על ידי לקוח פוטנציאלי, לקוח קיים, ולקוח שסיים תהליך
אני ממש רוצה לעשות תיעוד להכל - מהטלפון הראשון (כמו שזברה עושה בצורה מאוד פשוטה שנראית גם טוב לעין לאחר מכן) דרך תיעוד כל פגישה ופגישה - אני מאוד הייתי שמח אם הייתי יכול לבנות פורמט פגישה על פי הצורך שלי - לצערי זברה פה קצת איכזבה אותי כי יש חלון סיכום פגישה אחד, וזה לא בדיוק הפורמט שהכי הייתי רוצה - יש שם מעין פתרון של העלאת קבצים, אכן אפשרי לצרף מסמך של סיכום הפגישה - אבל אני מנסה לחסוך את כל המעברים הללו.
כמובן כפי שציינתי מקודם, אפשרות לתזכורות גם לי וגם ללקוח והוצאת חשבוניות כמובן.
&nbsp
תודה רבה!

לגבי הוצאת חשבונית

צריך אישור של מס הכנסה לתוגנה
ותוכנות הנהלת חשבונות . לא מנפיקות כול מה שאתה מחפש
תזמין תוכנה שיבנו לך . ללא הנהלת חשבונות
כי לפי מה שאתה כותב
אתה עושה מיליונים . לפי התוכנה שאתה מחפש
בהצלחה

tapuzoid

New member
שטויות אטומיות

שוב אתה מייעץ בדברים שאין לך בהם אפילו חצי מיליגרם של הבנה בהם
יש בשוק עשרות תוכנות קיימות שעולות גרושים (חינמיות אפילו), או תמורת תשלום חודשי צנוע - אפשר למוא בהן כל מה שרוצים
יש תוכנות CRM מצוינות, תוכנות הנה"ח טובות מאד, ואפילו תוכנות שמשלבות את כל הנ"ל ב"חבילה" אחת
אין דבר יותר טיפשי אשר להזמין תוכנה מיוחדת - פשוט אין טיפשי מזה
זה עולה הון תועפות, כל שינוי קטן עולה גם הוא הון תועפות, ואחרי כמה שנים בית התוכנה נעלם ואין מי שישנה את התוכנה
מוטב לך לחזור לפורום חוק ומשפט, ולהכביר שם את הבליך
&nbsp

tapuzoid

New member
תריץ חיפוש בגוגל

על המילים הבאות:
תוכנת הנהלת חשבונות ו CRM
&nbsp
תמצא מה שתבקש
&nbsp
אני מכיר עסק אחד שעובד עם התכנה הזאת ומאד מרוצה
http://www.iskit.biz/