תוכנת קונטקטס מנצחת - זקוק להמלצה

arielc

New member
תוכנת קונטקטס מנצחת - זקוק להמלצה

שלום לכולם, אני משתמש ותיק בטריאו 600 (כן כן, אני יודע...הגיע הזמן להחליף...אבל באורנג אמרו לי היום שהם סיימו את הרומן שלהם אם הטריאו ולא יביאו בעתיד את המכשיר יותר - והאלטרנטיבות יקרות....) בכול אופן, מבקש אני את עצתכם: מהי תוכנת הקונטקטס הטובה ביותר \ מומלצת? Beyond Contacts Contacts5 Agendus וכו' מודה מראש על העזרה - אשמח לביקורות מנומקות

arielc

New member
חידוד השאלה

תודה יניב על התגובה המהירה כברק, אך אבקש לחדד את השאלה. אני לא מחפש פיתרון אך ורק לקונטקטס אלא יותר תוכנה שתדמה את האוטלוק. כגון: Beyond Contacts

yaniv79

New member
אני משתמש ב-DateBK6 + TAKEphONE

גם על ה-T3 וגם על ה-Treo 650. את אג'נדוס לא אהבתי בכלל וניסיתי כמה גירסאות לאורך השנים. Beyond Contacts עושה רושם שמתאימה לצרכים שלך. ב-Contacts5 לא השתמשתי הרבה זמן אבל ממה שזכור לי זה הרבה eye candy ומעט פיצ'רים שימושיים.

arielc

New member
תודה ושאלת המשך מתבקשת....

מה ההבדל בין Beyond Contacts ל DateBK5? מה גרם לך לבחור בשימוש ב DateBK5 ולמה לדעתך משאלותי עליי להשתמש ב Beyond Contacts . שוב תודה על הסבלנות יניב.

yaniv79

New member
DateBK יותר ותיקה, נפוצה ועשירה

בתכונות. מצאתי אותה הכי נוחה לתפעול. נראה לי ש-Beyond Contacts מתאימה לתיאור הצרכים שלך: "דומה לאאוטלוק". היא גם שוברת כמה מגבלות של מערכת ההפעלה של פאלם כגון כמות הקטגוריות באנשי קשר. יש גירסאות דמו לתוכנות. נסה, ותחליט מה משרת אותך בצורה הטובה ביותר.

למעלה