תוכנת mail push - emoze לסלולר

zila33

New member
תוכנת mail push - emoze לסלולר

שמעתי על תוכנת חינם ל-mail push לסלולר בשם emoze ,לפי הבנתי התוכנה מאפשרת סינכרון מלא של הכתובות ויומן הפגישות והמייל מהאוטלוק לסלולר. אני אשמח מאוד לקבל פרטים נוספים ממי שמכיר ומישתמש זה ממש יכול לעזור לי מאחר ויש לי המון כתובות והיומן שלי מיתעדכן לעיתים קרובות,ולכן הדבר הכי טוב הו שכל זה יהיה על הסלולרי. ברשותי מכשיר מסוג נוקיה 6680.

AYELET1

New member
הבנתי שיש להם עדיין הרבה

באגים גם ברשותי נוקיה 6680 ואינני מעזה לשים את התוכנה על המכשיר

mohack2003

New member
emoze עובד מצוין על Nokia 6680

בתגובה לגבי ה emoze. התקנתי אותו על Nokia 6680 ועובד לי מצויין. בנוסף בדקתי על פוקט פיסי i-mate pda2k וזה עושה את העבודה . על פוקט פיסי אם לפני כן עבדת עם active sync רצוי לסנכרן לפני התקנת ה emoze את ההמכשיר ל outlook ורק אז להתקין. בסך הכל ההתקנה עוברת חלק ולאחר מכן הדואר מגיע למכשיר ממש בזמן אמת כמו sms - זה בדוק. לסיכום אם צריך לסנכרן את ה outlook בחיבור סלולרי אז אני ממליץ על emoze כפתרון טוב יעיל ובחינם. בהצלחה www.emoze.com

roberto3950

New member
השתמשתי בתוכנה ב-PPC

השתמשתי ב-PPC JAMIN עבד די גרוע לדעתי אי אפשר עדיין לסמוך על אמינות השירות

mohack2003

New member
emoze

מאחר והתוכנה עדיין בבטא ישנם די הרבה עידכוני גירסאות. מאחר ואני משתמש כבד של דואר ויומן ביקשתי מהתמיכה שלהם לקבל הודעה לגבי העידכונים. לפני כן ניסיתי לעבוד עם מוצר של Intellisync אבל זה עובד גרוע והם עוד גובים עבור השרות 20$ לחודש.

למעלה