תולעים במעיים

לין104

New member
תולעים במעיים

יש לי תולעי מעיים כבר הרבה זמן באופן קבוע ואני לא יכולה לישון בגלל הגירודים שהם עושות מגרד לי כל היום 24/7 וכבר לקחתי תרופות וזה לא עבר, וניסיתי גרעיני דלעת ושום וזה לא עבד, גם תמצית זרעי אשכוליות ומה לא אני אוכלת טבעוני אורגני הכי בריא שיש וזה לא עובר לי מישהו פה מבין בזה?? לענות ברצינות אני רוצה למות

תולע

היי
ראשית תעשי בפורום חיפוש ותראי הרבה תשובות נוספות מעבר למה שציינת.
והכי טוב להגיע למישהו מקצועי ורק אחרי היכרות ולעבור ראיון אישי לתת לך תוכנית טיפול יעילה ומהירה - ויש כאלה הרבה!
לא אקח אחריות על המלצה עבורך בלי להכיר ורק ממידע של 2 שורות מהרשת כמו שלא היית רוצה תשובה מגניקלוג בלי שיראה את המצב.....
יש מספיק מטפלים טובים בצפון!

בהצלחה!

יעל ND

New member
יש המון סוגי תולעי מעיים

ולא ציינת ממה סובלת את.
לפי התיאור שלך הבנתי שמדובר בתולעי מחט.
אם כן, אז הטיפול היעיל היחידי - זה שמירה קפדנית על היגיינה. אחרת יהיו אין-ספור הדבקות חוזרות ולא יהיה סוף לדבר.
עליך להרתיח את כל כלחי מיטה ולבנים.
לעבור עם אקונומיקה על כל הדלתות, מפסקי חשמל, ברזים וכו' וכו' - על כל מקום בו יכול לגעת.
לישון בתחתונים צמודים ולהרתיח אותם בבוקר.
לא לקרב יד לפה ולא לגעת בשום דבר מאכל לפני רחיצת ידיים קפדנית עם סבון ומברשת ציפורניים.
כל זה ימנע הדבקה חוזרת.
לגבי התולעים שיש לך כעת - הם יצאו מעצמם. אורח החיים שלהם ב-3 שהועות ולאחר מכן הם יוצאים חוצה, מטילים ביצים ומתים. אם לא תדביקי את עצמך - זה יהיה סוף סיפור. ואם לא תשמרי על היגיינה קפדנית - תדביקי ולא משנה כמה רעלים תאכלי, בין אם כדורי קופת חולים, בין אם צמחים (שהם לא פחות רעילים לצורך העניין...) - רק תרעילי את עצמך, הסיפור לא יגמר.

יומאמא

New member
ניקוי מעיים

ניקוי מעיים בטכניקה מהמסורת של היוגים יכול לפתור את הבעיה.
הניקוי מתבצע באמצעות מי מלח (מלח אטלנטי טבעי). על הדרך גם תומך בריפוי של הרבה תחלואים אחרים
מוזמנת ליצור קשר לעוד פרטים
בברכה
יואב

0 אור 0

New member
תשובה

מקווה שהתייחסת לתשובה הטובה מקיבלת מיעל וכבר נפטרת מהתולעים
אם עוד לא, כדאי ראשית לאבחן אצל פרזיטולוג מהו סוג התולעים,
ואז לשלב את הטיפול התרופתי או תרופות סבתא עם שמירה קפדנית על מעגל ההגיינה
(לא לגרד)

למעלה