תולעים לבת 4

א אוהל

New member
תולעים לבת 4

שלום, לבתי בת ה-4 יש תולעים - נדבקה בגן. מלבד אכילת שום, גרעיני דלעת וגזר - האם יש משהו להומאופתיה להציע במקום הורמוקס של הרפואה הקונוונציונלית?

שלום אוהל ותודה שבאת

דומני שאנו כבר מכירים, לא? אני מקווה שאת יודעת שהומיאופתיה אינה כרוכה באכילת כל הנ"ל, כי יש שחושבים שהיא כן כזו. יש כמה רמדיס (התרופות ההומיאופתיות) שבאות בחשבון ספציפי בכל הקשור בתולעים. אבל זו לא הומיאופתיה קלאסית. הבעיה אינה התולעים אלא התנגודת שנחלשת. וכאן צריך למצוא רמדי שהולמת את התמונה הכללית כך שהמערכות שלה תהיינה מסוגלות לתת מענה הולם ולא לאפשר זאת. לצערי לא ניתן לעשות זאת במסגרת הזו.

א אוהל

New member
../images/Emo24.gif כמובן שאנו מכירים

והתנגודת שלה מאוד חלשה - עברנו דירה לפני 3 חודשים, ב-1 בספטמבר היא עברה לגן חדש ובינתיים ממש לא מסתגלת למסגרת החדשה
לא התכוונתי שאכילת הנ"ל זה חלק מההומאופתיה הקלאסית אלא אולי חלק ממכלול האופציות הלא תרופתיות שיש. שאני אקבע תור לילדה ליום שלישי (קופ"ח)?

א אוהל

New member
קבעתי תור למחר

היינו היום אצל רופאה קונוו' וקיבלנו ורמוקס. בינתיים לא נתתי ואני ממשיכה בטיפול תזונתי. אם אני אתן לה מחר בבוקר (צריך לקחת בבוקר על בטן ריקה), זה יפגע בטיפול ההומאופתי? אני מאוד חוששת שאני והתינוקת נדבק

סוגיה

הוורמוקס בעל השפעה חזקה ומכאן גם רעילותו. קרוב לוודאי שישקיט את הענין לטווח הקרוב, אבל זה גם אומר תהיו "חולים במחלת הוורמוקס". במצב כזה קשה להבין ולדעת מי בעד מי והרטט של הרמדי ההומיאופתית שמשולה כלחישה עשוי שלא להקלט על ידי כוח החיים שמעייניו נתונים בהתגוננות כנגד הוורמוקס שמשול לרעש והמולה. אם לא נתתם עד היום עדיף להמתין לפחות שנקבל את התמונה הכי נקי, אם אין ברירה אז אין. לשיקולכם. להתראות.

למעלה