תולעים

shoshi100

New member
תולעים

אתמול מצאתי תולעת בנרתיק. אני יודעת כי זה לא מפי הטבעת, כי: א. לפני בערך יומיים שלושה יצאה לי הפרשה מהנרתיק יותר מדיי צמיגה ובצבע ורוד בהיר מאוד (בהתחלה חשבתי אולי זה קצת דם מאחר והחלטתי להפסיק את הגלולות באמצע החפיסה). ב. אתמול נכנסתי לשירותים וחשתי גירוד בנרתיק. חשבתי שזה שוב פעם אותה הפרשה וניגבתי את המקום וראיתי תולעת. שאלתי היא ממה זה נובע?

Dr Yaniv

New member
תולעת בנרתיק?-לרופא נשים!!!

לשושי שלום הפורום לא עוסק ברפואת נשים בברכה ד"ר יניב

gynera

New member
תולעת? תולעת אמיתית???

מצטערת על ההיסטריה, פשוט אני ידועה בהיפוכונדריות שלי והודעתך גרמה לי לחרדות רבות. מבקשת יפה שתשתפי כאן בפורום לגבי כל התפתחויות שיחולו בנושא (אם יהיו עוד, אם תגלי ממה זה נגרם, וכו´). בנוסף מעניין אותי איך את מוצאת תולעת בנרתיק ולא רצה לחדר מיון? (או שמא זו רק אני עם הפראנויות). מקווה שתיפטרי מהמטרד ובכל מקרה תחזרי לשתף כי אני באמת מאוד מתעניינת

maayan 17

New member
תולעים

שושי היקרה כשסיימתי להקיא אחרי שקראתי את ההודעה המזעזעת שלך החלטתי להתישב ולהעלות על הכתב כמה מהשאלות שעלו לי בזמן ששטפתי את העיינים עם אקונומיקה א.כמה זמן אדון סבון הוגלה מאזור מבושייך עד כדי ישוב האזור ע"י הטפילים המדוברים שמקום מושבם האופייני הוא עכוזם של חתולי רחוב? ב.כיצד קיבלת את התגלית המרעישה בכזה שקט נפשי,האם חריגות גניקולוגיות מבחילות אלה הן עניין שבשגרה אצלך? ג.האם שימוש תדיר בנרתיקך הוא דרישה מקצועית אצלך? אני מאחל לך רק טוב ותסתכלי על הצד החיובי...את תמיד יכולה לחבר את זה לחכה ולצאת לדוג

למעלה