תולעת הפארק

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
תולעת הפארק

מישהו היה בהופעה של החברה האלה? מישהו יודע אם הם באמת שווים משהו? ואם כן, איך הם בהשוואה לשליחי הבלוז לדוגמא?

זה לא קשור!!!

אתה לא חייב להיות בהופעה של להקה כדי ליות שווים. . אני לא הייתי אף פעם בהופעה שלהם כי נולדתי אחרי שהם התפרקו אסל זה לא אומר כלום!!!!

One Echoe

New member
זו להקת קאברים?

אם כן, לא נראה לי שיש מה לצפות. אפילו שאני לא מכיר אותם.

erezsh

New member
שמעתי אותם

הם לא רעים, למרות שגם כמו שליחי הבלוז, הם משום-מה בטוחים שפינק פלויד זו להקת מטאל (והם משתמשים בתופים בהתאם).

One Echoe

New member
כמו שחשבתי.

שליחי הבלוז גרועים, ואני בטוח שהלהקה ההיא עוד יותר.

erezsh

New member
הם לא גרועים

יש כמה שירים שששמעתי אותם מבצעים ממש לא רע. הבעיה היא שהם ספורים. אני חושב שזה עניין של השקעה (כמה הם ניסו ללמוד את השיר ולתרגל אותו).

One Echoe

New member
הם גרועים ביותר,

להקה שלא משקיעה, מאלתרת בהופעות, מביאה חרא של ציוד, לא יודעת לנגן ובעיקר-לא משקיעה על הפרטים, שזה הדבר הכי חשוב במופע קאבר של להקה כמו הפינק פלויד היא גרועה.

ecotest

New member
הצעות תתקבלנה בברכה

שלום לכל אלו שהיו בהופעה של להקת "תולעת הפארק" אנא העבירו כל תגובה/ הצעה/ תלונה/ בקשה/ הערה/ מה שבא לכם לאתר הלהקה: www.theolive.co.il

שלום תולעים יקרות

אנא קיראו את המסרים ששלחתי לכם. כל הודעה נוספת שתעלו שלא בשרשור ה-off, תמחק.

theOlive

New member
קראנו ואף הגבנו לך

מתנהל פה דיון על הרכב. הערות לחיוב או לשלילה. אנחנו מנסים להיות קשובים ולדבר עם הכותבים בפורום שלך. מחיקת הודעותנו פה אינה ברורה לי. אשמח להבהרה.

הבהרה

הפורום שלנו איננו לוח מודעות, ואינני מתירה בו דיונים עם מפרסמים. לשם כך, קיים האתר שלכם. וממילא, אף אחד מהגולשים לא פנה אליכם - אלא לגולשים אחרים. אנא כבדו את כללי הפורום, והפסיקו להעלות הודעות בפורום שלא במסגרת שרשור ה-Off.

למעלה