תום אבני בא בכזאת יציאה עכשיו

omribrz

New member
תום אבני בא בכזאת יציאה עכשיו

בערוץ הילדים עכשיו בשעה 4 העבירו אליו את השידור והוא אמר תודה רבה לאבי גאוטה (עם חיקוי עלוב ולא יוצלח) מה לעזעזל זה קשור אדון תום אבני?

omribrz

New member
זה היה כזה דבילי

איך שהוא אמר את זה אחותי הקטנה בדיוק ראתה ערוץ הילדים ואז פתאום אני שומע אותו אומר את זה

חחח הוא תמיד עושה את זה

גמני שמעתי אותו עושה תחיקוי העלוב הזה אם הוא מכיר תדבר הזה,כנראה הוא אוהב את שרית חח

A v i s h y 1 7

New member
כזה טמבל

אני שונא ת'תום אבני הזה הומו קוקסינל ! הוא היה במלון שלי שנה שעברה באילת הוא היה בערב קריוקי כזה אז שרתי שיר של שרית שם ואז כזה הוא בא אלי הוא אומר לי אתה אוהב את שרית חדד בפנים מזלזלות כאלה... אז באתי לו ביציאה כזאתי "כן !!!!! יש לך בעייה עם זה , אני מת עלייה ! אז הוא כזה עשה אוקיי טוב ... ס'אמאק שלו קוקסי טמבל !

omribrz

New member
הוא באמת סנוב מתנשא

הוא מתלהב שהוא חבר של אגם רודברג בשבועות באיזה עיתון הוא התלהב שצילמו אותו מתנשק עם אגם רודברג והוא מתלהב שהוא היה איתה לילה שלם לבד בדוליפנריום ושזה בניהול של אבא שלו אךךך איזה סנובב

עמרייייי להרגגגגע

אגם היא מתוקההההההההההההההההההההההההההההההההה לא לדבר אליה ככה חחחחחחחחחחחחח אל תתיחסו פעם אהבתי את אגם אבל אני עדיין אוהבת אותהההה

אגם באמת מותק..

האמת תום נראה חמוד ולא סנוב,אבל לפי מה שאתם מספרים אז כבר לא כל כך חח

אני חולה עלכם מה אני יעשה?

הוא בבסה"כ אמר משהו כאילו אנשים לא מחקים(איך שלא כותבים חחח) את שרית עזבו אותתתתתתתתתתתם

למעלה