תום באמבט

Master Stav

New member
תום באמבט ../images/Emo13.gif

הוא מטריף אותי הקטנצ'יק הזה .... אומרים שילד רביעי זה קל ....אז תום לא קל אבל הוא בהחלט ....מדהים

schlomitsmile

Member
מנהל
מקסימון אמיתי ../images/Emo214.gif אבל מי אומר שילד רביעי זה קל??? אצלנו דוקא הראשון והשלישי היו "קלים" והשני והרביעי "כבדים" ../images/Emo8.gif נראה לי תלוי יותר באופי של הילד, ובמצב של ההורים באותו זמן, ופחות במיקום המספרי של הילד.

ferdinand

New member
../images/Emo13.gif תביא ביס! ../images/Emo13.gif

אני חושב שכמו הרבה קלישאות אחרות - זו הכללה גסה, שיש בה לפחות שמץ של אמת, אבל בסופו של דבר זה כמובן כל מקרה לגופו. בסופו של דבר בילד שני, שלישי ומעלה, בכל זאת יש להורים "קצת" יותר ניסיון וידע. פחות נלחצים מכל מני דברים, יודעים למה לצפות, איך לנהוג וכו'. אצלנו דווקא - אנחנו "לפי הספר".
עם הקטנה (השלישית) אין מה לדבר (באופן יחסי כמובן) הרבה, הרבה, הרבה יותר קל!!! עד כדי כך שאני לא מבין על מה בכלל "קיטרתי" עם הגדול!

Master Stav

New member
למען האמת ....

אני פולני אז אני מקטר ... אמרו חושבים מקובל ש.... הכל שטויות ...העיקר שהוא בריא ומחייך .....ועושה לכולם חנדלך

חנול

New member
בן כמה הוא?

אמנם נראה שנוח לו-אבל מה איתכם? חשבתם על אמברווז? בלי קשר-הילד מקסים!, ואגב-מהמעט שקלטתי אותך-נדמה לי שהוא קצת דומה לך?.....

Master Stav

New member
11 חודשים ...מחרתיים ....

ולגבי אמברווז.... עוש חודש לערך גם את זה לא נצטרך אז .....משעשע אותו אותנו המצב דהיום ... לגבי הדימיון
למעט הצבעים הילד עינים כחולות ושיער בהיר ....הוא כאילו קלון שלי
ממש שיבוט גנטי

למעלה