תום בא לעולם

hilaan

New member
תום בא לעולם

הי חברים, המון זמן לא כתבתי, כי המחשב שלנו בבית הלך לעולמו. תום נולד ב- 23/10 בשבוע 38, והוא הדבר הכי מדהים בעולם. (אני אשלח תמונה בהמשך.) זה פשוט אושר עילאי. לשמחתינו האורטופד שבדק אותו בליס אמר שהק"פ שלו הוא תנוחתי (בגלל שכנראה היה לו צפוף ברחם) ויסתדר מעצמו. רופאת הילדים של קופ"ח שבדקה אותו אמרה שדווקא רגל ימין קצת עקומה, אז עוד שבועיים אנחנו אמורים לראות אורטופד ילדים. אני מאחלת לכל ההריונית אותו דבר, ורוצה שוב להודות לכל חברי הפורום על התמיכה והעידוד לאורך ההריון. (עידית אני שמחה לראות שחזרת למקום הטבעי שלך בפורום-תמשיכי במלאכת הקודש). מקווה להשאר בקשר, הילה

ilana k

New member
../images/Emo24.gifאיך אני שמחה לשמוע...

המון, המון מזל טוב, על הולדת תום. שיגדל ויפרח כמו ה
הזה. בנוסף כמובן המון מזל טוב על כך שאין לכם קלאב פוד... בהצלחה בהמשך הדרך. אילנה.

איזה אושר ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

איזו שמחה. מזל טוב מזל טוב מזל טוב
ענקית מאושרי וממני לכולכם

רחליקה1

New member
וווווווווווואאאאאאאאאאאאאאווווו....

איזה כיף!!!!! קודם כל מזל טוב והמון אושר ושנזכה להמשך בשורות מצויינות כאלו. תהנו מכל רגע, רחלי אלון ומתן.

../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif.

איזו שמחה
שהקלאב פוט רק תנוחתי
תזכו לגדלו באושר
ובאהבה

מזל טוב!!!!! שם מקסים

אני עדיין נכון להיום לא הבנתי מה ההבדל מבחינת טיפול בין קלאב פוט תנוחתי ללא תנוחתי, איך קובעים, גם אצלי לא היה מקום ברחם, אז זה אומר שיש לתמיר קלאב פוט תנוחתי????? שיהיה בכיף אורית

אודונים

New member
המון המון מכל הלב

מזל טוב תהני מכל רגע-זה עובר כל כך מהר תשמרי גם על עצמך תנוחי ותצברי כוחות ושוב מזל טוב שחר

למרות כל הבדיקות ..

והטירטורים וההפחדות הבן שלך נולד ללא ק"פ אמיתי אירית - הכוונה היא שזה לא ק"פ עם עיוות קשה שצריך להיות מטופל בגבסים וכנראה עם ניתוח . איזה כיף שיהיה רק אושר ומזל .

למעלה