תום(טומטם),
ראית עונה 5?

תום(טומטם), ../images/Emo3.gif ראית עונה 5? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(מכושפות, אוף קורס...)

SaberTooth

New member
נופ, רק 501 ו-18 דקות מ-502...

(וגם 6 שניות מ-516 שאופיר שלח לי בטעות) אני רוצה להוריד, אבל אנדרו יותר חשוב...

SaberTooth

New member
רציתי לשום תמונה...

אבל היתה בה טראנס. חס וחלילה, תמונה של טראנס בפורום. אז כדי שכמה אנשים לא נחמדים כל כך בפורום לא יתפלצו ויתחילו להתלונן על הדבר המוזר בפרצוף שלה, חסכתי מהם את הזוועה הזו וטראומה נפשית שכדי לרפאה יצטרכו לשלם זיליונים של דולרים לפסיכולוגים, גזרתי אותה.

SaberTooth

New member
הרפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif^_________________^

איזו דמות שולתת
איזה שחקן מעולה
^____^ לא פלא שהוא זכה פעמיים ברציפות בפרס ג'מיני (למי שלא מכיר, הפרס הכי מכובד והכי נחשב ששחקן יכול לזכות בו בקנדה) על התפקיד של הרפר
^^ מתי יצא לך לראות אותו
ראית את 301, הא
איזה מתרגם מטומטם. הרפר, בלי א'
למה החליפו את המתרגמת הישנה
היא הייתה מעולה. הרפי

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

רק כדי להוכיח לך שאין לי בעיה עם אנדרומדה בכלליות אלא רק אם טראנס, אני מגיב להודעה הזאת בתגובה שהיא לא "איזה מכוער". זה שמור רק לטראנס :).

Woogyman

New member
אופיר, אתה מטומטם. ../images/Emo110.gif

ראית שכתבתי "להוכיח לך שאין לי בעיה עם אנדרומדה בכלליות אלא רק "אם" טראנס", אז סימן שזאת סתם טעות ושאני יודע איך כותבים נכון, אז אין שום סיבה לתקן אותי, בטח לא עם סמיילי מתפקע מצחוק. אם אני אתחיל לתקן אותך על כל טעות מפגרת שיש לך, ויש לך המון, זה לא יהיה נעים. לשנינו. אז שב בשקט. תודה וביי.

Woogyman

New member
אוי אוי אוי. ../images/Emo110.gif

אופיר, חמוד, אני לא סובל אותך. אף פעם לא סבלתי אותך. אני לא מבין מה יש לך נגדי, אבל נמאסת עליי סופית. הרי שנינו יודעים שברגע שתצטרך ממני משהו ("סם, אתה יכול לרשום לי את הABC?") את תבוא אליי כאילו לא קרה כלום. אתה יודע מה? לך לעזאזל. או לבית כנסת. או לאיפה שאתם הדוסים הולכים אליו. ותשתדל להישאר שם. (ולא, אין לי שום דבר נגד דוסים. רק נגד כאלה מעצבנים).

HuGo Hell

New member
סם, האני. ../images/Emo1.gif

אין לי שום דבר נגדך. אני סתם צחקתי.
ואם אתה לא מבין צחוק, בעיה שלך. אבל טוב שאתה מוריד את הצחוק לרמת ריב. כי אני לא מתכוון לריב איתך
בבקשתי ממך את זה פעם אחת כי הייתי מבולבל מאוד ושכחתי את הסדר האותיות התבלבלו לי וכו'.

Woogyman

New member
סליחה? ../images/Emo110.gif

אני מוריד את הצחוק לרמת ריב? אתה תיקנת אותי על משהו טפשי, וצחקת על השגיאה הזאת. כשביקשתי ממך לא לתקן אותי על דברים שאני כבר יודע, קיבלתי ממך תגובה של "אוו מאיים", שזאת תגובה מזלזלת ופשוט מזמינה לריב. אז הנה - רבנו. Enjoy it.

Woogyman

New member
מה שאמרו לי עלייך ../images/Emo110.gif

כנראה כן נכון, אה? טוב, שיהיה. לא מפריע לי ולא אכפת לי. שיהיו לך חיים טובים.

למעלה