תום יורק באלבום של פי ג´יי הארווי

spoonboy

New member
תום יורק באלבום של פי ג´יי הארווי

הוא שם שר באיזה שיר קוראים לו THE MASS WE´ARE IN שיר מאוד יפה והוא הווקאליסט הראשי

man in heaven

New member
כן

the mess we´re in פשוט שיר יפהפה. הוא גם שיתף פעולה עם ביורק, די ג´יי שאדו ודראגסטור. וברוכים הבאים לכל החדשים והחדשות (שאני דיי ביניהם...)

Esmena

New member
אני לא מכירה את השיר. לא נראה

לי שיהיה לי אומץ לשמוע אותו אי פעם - פי.גי הארווי אותה עמוקות אני מתעבת. גם את הדואטים עם מייקל סטייפ,אפעם לא שמעתי לצערי. וביורק- נו, שיר יפה, למה אפשר לצפות ממפגש שכזה? להרבה יותר,אם תשאלו אותי.

spoonboy

New member
פי ג´יי הארווי גדולה

פי ג´יי הארווי מדהימה אף אחד לא יכול לתאר סבל וכאב כמו שפי ג´יי מתארת בשירים שלה!

אולי זה בגלל שכל השומע אותה-

סבל עז מציף את גופו... אני לא מבין מה כל כך מושך בבחורה מעוותת ששרה בצורה נוראית... בדיוק כמו שאני לא מבין את המשיכה לקול ה(כל כך לא) סקסי של ת´ום יורק... (ושלא יהיו טעויות... כבר מזמן הבנתי שרדיוהד הם דגולים, פשוט עושה לי רע לשמוע אותו שר!)

Esmena

New member
Welcome to the club darling

גרם לי לצחוק:) אני מניחה שאתה הולך לקבל התקפה על מה שאמרת על הקול של תום...יש הרבה אנשים שלא אוהבים אותו. ובכן, לדעתי יש לו קול מדהים (סקסי?אף פעם לא שאלתי את עצמי) אבל, באמת קשה לאהוב אותו משמיעה שיטחית.בהחלט יש לו שם כמה טונים מעצבנים במקצת. זה קול שצריך להתמסר אליו בשביל לגלות את היופי שלו(תשאלו את מתיו באלמי).

man in heaven

New member
למת´יו בלמי

ממש לא צריך להתמסר. הקול שלו פשוט מדהים נקודה. הקול של תום ? אף פעם לא הקדשתי לו מחשבה מיוחדת... אבל גם לו יש קול יפה

spoonboy

New member
שטויות...פיג´ היא מוערכת

היא מאוד מוערכת יש מיליון מפורסמים שמעריצים אותה (נטלי פורטמן,ניקול קידמן, תום יורק וכ"ו) זה שתה לא אוהב אותה בעיה שך...

די! אתה רציני?

ניקול ונטלי מעריצות אותה? זהו- מייד מקים מקדש הערצה. לא נעים לי לעורר סערות... במיוחד לאחר שובי אחרי שנה שלמה של חוסר שימוש בפורום... אבל מוזיקה לא נמדדת באמצעות מעריציה! זה שיש מעריצות בריטני כמספר תושבות יפן, לא אומר dick. מוזיקה זה ענין אישי- כמובן שיש על מה להתווכח בכך שבחורות צעירות חותכות את הורידים שלהן (והן אפילו לא עושות את זה טוב! כולם יודעים שחותכים לאורך ולא לרוחב... טסק טסק טסק...) כל פעם שלהקת בנים זו או אחרת מתפרקת... אני שומר את זכותי לא להעריך אותה, או לאהוב אותה- או אפילו את זכותי להקיא בדלי בכל פעם ששיר שלה רץ ברדיו- ואם זו בעיה ש´לי (נא לקרוא במבטע ערסי כבד...) אז סבבה! אני הולך לשמוע דיסק (מאוד מוערך!) של פינק פלויד... שיהיה לכוווולכם יום טוב!

cuttooth

New member
עושה לך רע?

לתום יורק יש את הקול הכי יפה בעולם, ואני לא מאמינה שאפילו יש דיון על זה. אמנם יש בעולם דבר שנקרא טעם אישי, אבל יש גבול. השיר עם פיג´יי הארווי מדהים, היא ממש מוכשרת. והשיר עם ביורק הוא מדהים לא פחות, הם לחלוטין מיצו שם את הפוטנציאל, זה אחד השירים הכי יפים בעולם.

אמרת בעצמך שזה עניין של טעם...

ולפי דעתי הקול של ת´ום זה לא אי אי אי... וגם את ביורק אני לא כל כך אוהב :)

Esmena

New member
אני צריכה תמונה של הדואט הזה...

(עם ביורק) במהירות האפשרית... כפי שאמרתי ואמרו אחרים, עניין של טעם...לדעתי הוא יפה- חביב,לא יותר מזה.

cuttooth

New member
שיר מדהים...

אולי כדאי לנסות לראות את הסרט, למרות שאהבתי את השיר לפני שראיתי את הסרט. אחרי שראיתי את הסרט, פרצתי בדמעות כל פעם ששמעתי את השיר (או כל שיר אחר מסלמה סונגס)... השילוב הזה של הקולות שלהם... סרט כל כך יפה, למרות שזה לא תום ששר איתה בסרט, ולכן לא תוכלי להשיג תמונות. מאוד מומלץ. אני הולכת עכשיו לשמוע אותו.

Esmena

New member
אני יודעת.

לצערי עוד לא ראיתי את הסרט (וגם את סלמהסונגז אין לי-רק הדואט מישהו שלח לי) . אבל חלק מהסצינה הזאת ראיתי...לא צילמו אותם מקליטים או משו? אז יש לי שאלה אלייך, אוף טופיקית ביותר: האם הגירסה באי.פי שונה מהגירסה בסרט?פשוט,לא ניראה לי הגיוני שסלמה תשאל את השאלות האלה את ג´ף (שהיה מוזר ביותר לשמוע את קולו , הסקסי או הלא סקסי של תום, בוקע מגרונו)

man in heaven

New member
אני

גם שונא את פיג´יי אבל השיר שלה עם ת´ום פשוט יפהפה! כדאי לך לנסות... מייקל סטייפ ? איך קוראים לשיר את יודעת אולי ?

thomas78

New member
יש עוד כמה שיתופי פעולה.

עם : sparklehorse, blur, beck. רוב הביצועים די טובים, אני חייבת לציין... welcome to the forum !!!

man in heaven

New member
היי היי ...

דבר ראשון.. מישהו יכול לכתוב כאן את השמות של השירים עם בלר ובק וספארקלהורס ? לא שמעתי עליהם.. דבר שני.. אני גם לא סובל את פיג´יי הארווי אבל השיר הזה שלה עם ת´ום פשוט מדהים.

למעלה