ת'ום יורק וג'וני גרינווד בראיון ל-NME

dresner

New member
ת'ום יורק וג'וני גרינווד בראיון ל-NME

ת'ום: "כן, רוב השירים מהאלבום הם שירי-פיתוי" ומה נאמר על הציטטה המפתיעה (או שלא, בעצם) הזאת? למי שישיג עותק של המגזין, כדאי לו מאוד לשתף אותנו בפרטים נוספים מהראיון. סביר להניח אבל שהראיון יתפרסם במלואו בימים הקרובים ב-Atease. בינתיים, תוכלו לצפות בת'ום וג'וני בכמה פוזות למצלמה, באתר הרשמי של NME. החודש אמורים להתפרסם ראיונות נוספים דרך אגב, ואתם תופתעו לגלות שאפילו הפורום הצנוע שלנו יזכה לכבוד מסוים, כאשר הלהקה תצטרך לענות על שאלה של אחד מהחברים פה... בקיצור, יש למה לחכות!

V e g

New member
איך זה קורה??? ../images/Emo12.gif

ועד אז, אם זה אכן נכון, אני פותח כאן סקר חשוב ביותר: אם היתה לכם שאלה אחת לשאול את רדיוהד, מה היא היתה?? (חוץ מ: עד מתי נחכה שתבואו לישראל) מצידי תקראו לזה תחרות, הזוכה יזכה לשאול את רדיוהד את שאלתו :)

V e g

New member
טוב, קבלו ביטול

עכשיו dresner הזכיר לי שאבשלום שלנו (knives out) שלח לפני 3 שבועות 7 שאלות, שמתוכן מסתבר 1 תענה ע"י רדיוהד (אותו עיתונאי ביקש מהמעריצים לשלוח שאלות שהיו רוצים שהלהקה תישאל - בחר את אחת השאלות שלו). אז, מה שאלת אותם אבשלום? והשאלה שלי עדיין בתוקף, למרות שהפרס נגנז...

Knives Out

New member
אז ככה

אני שלחתי למראיין Craig McLean מתוך המגזין The Observer של הGuardian בבריטניה, שבע שאלות: 1) Please explain the title of the album. "In Rainbows" - why have you chosen this surprising name for the long awaited LP7? 2) One of the main suprises in this album was track #7 - Reckoner. 2003's Reckoner was a thrashy rock song and a completely different song from the album's version. How come? What made you change the song? Did "Up on the ladder" process the same? 3) You've brought back "Nude" from the past, why, and have you ever considered bringing back classics such as "Big Boots" and live only "True Love Waits"? 4) Some of us think that In Rainbows relates to OK Computer in certain ways. Do you have anything to say about that? (Question badly expressed haha) 5) What's up with the Tenspiracy thing? 6) How should we call the bonus disc? "IR bonus disc?" "EP9"? are those B-Sides? 7) Are you going to tour around the world again? Do glastonbury? Maybe come to Israel? ולפני תשעה ימים בערך, קיבלתי את האימייל הזה: Dear Avshalom, Many thanks for responding to Craig McLean's request for questions to ask Radiohead. Craig included your question in his interview. We'd like to feature pictures of fans in the Observer Music Monthly whose questions were used. Are you able to send us a JPG picture of yourself to this address? We go to press on Thursday so would need the picture in the next 24 hours. Many thanks for your help Best, Sarah Boden Assistant editor Observer Music Monthly אז שלחתי להם תמונה. אני לא יודע איזו שאלה הם בחרו אבל מספיק לי שיצרתי קשר עם רדיוהד בדרך עקיפה. מעניין באמת מה הם ענו. =]

כל הכבוד !

שאלות טובות...רובן... לא הבנתי את המילה Tenspiracy ? אני מקווה מאד שהוא ישאל את השאלה על OK computer. היא הכי מעניינת אותי... ושעל הדרך הם יגידו שכמובן שהם מגיעים לישראל. מתי יתפרסם הראיון עם התשובות?

אה נכון קראתי חלק מזה...במה זה מתקשר

לאוקיי קומפיוטר? אם זה מסובך אז בקצרה..

Roy1232

New member
בעיקרון

הם אומרים שIR נבנה כדי להשלים מוזיקלית את OKC, ואם אתה מצליב שירים מIR עם שירים מOKC בסדר מסויים תראה את הדמיון

Knives Out

New member
שיט, התלהבנו לשווא

אם ענו לי על אחת השאלות אז ענו לשאלה ששאל מישהו אחר. משום מה הם לא הזכירו אותי פעם אחת אפילו. בקטנה. =_= לא מבואס בכלל.. =_= http://observer.guardian.co.uk/omm/story/0,,2221299,00.html

V e g

New member
שאלות טובות בגדול../images/Emo45.gif

יהיה נחמד אם הוא ישלב חלק מהן יחד, אם הוא מתכוון לשאול רק שאלה אחת... אני כבר מדמיין תשובה פוליטיקלי קורקטית לגבי ישראל: "אנחנו מאוד אוהבים את ישראל. זה נכון שלא הופענו שם בשנים האחרונות, אנחנו מקווים מאוד שנוכל להופיע בישראל מתישהו, אולי זה יסתדר במסע ההופעות הנוכחי".

dresner

New member
רדיוהד בראיון ל-"ניו-יורק טיימס"

כאן תוכלו לקרוא את הכתבה המלאה, ולצפות בתמונות חדשות של חברי-הלהקה וכמו כן גם לשמוע כמה קבצי-mp3 של חלקים מהדברים שנאמרו במהלך הראיון. ועוד דבר, הערב בשעה 20:00 שעון ישראל, תשודר תוכנית מיוחדת ברדיו Phoenix 98FM שבה יהיה מצעד 20 השירים הטובים ביותר של רדיוהד. בלינק הבא תוכלו לשמוע את התוכנית וגם להצביע ולהשפיע על התוצאות!

למעלה