תום מוציא אלבום לבד - לא בדיחה!

ok computer

New member
תום מוציא אלבום לבד - לא בדיחה!

בסביבות חודש יולי, חברת התקליטים xl (החברה שהפרודיג'י חתומים תחתם) תשחרר לאוויר העולם את "the eraser", שזה למעשה אלבום סולו של תום יורק, אבל הוא בחר בשם הזה כדי שלא יקראו לזה "אלבום הסולו של תום יורק". הוא יהיה אלקטרוני, אבל song-based לכל אורכו, ולדוגמית קטנה, תכנסו לאתר המצורף לעיל. עוד פרטים תמצאו בטח באתר הרשמי של רדיוהד וגם מסר מתום על הפרויקט (שלא רוצה שתתחילו להציק לו לגבי "מה? אתה לבד? אז רדיוהד מתפרקים?).

vegetable man

New member
והנה הקישור הנכון

כי זה נגמר עם Net ולא Com. באתר http://www.theeraser.net/ ת'ום הכניס כמה צלילים (ואיזה יפה זה!) ואפשרות לקבל מידע למייל (בהמשך), אבל זהו בנתיים. תודה על החדשות, אני רק אוסיף פרטים: "המוחק" הוא אלבום הסולו של ת'ום שיצא בקיץ. ת'ום השאיר בסוד את העבודה על האלבום (למרות שדובר על זה בחטף, גם פה). ניגל הפיק, ת'ום כתב ומנגן, סטנלי דונווד עיצב את העטיפה (אותו סטנלי שהביא לרדיוהד גראמי על העטיפה של אמנזיאק). הוא עבד עליו במשך תקופה, ורצה לעשות את זה המון זמן. הכיוון המוסיקלי הוא אכן אלקטרוני, כפי שת'ום מושך לכיוון הזה בשנים האחרונות ברדיוהד. ת'ום מבקש לומר בהודעה הקורקטית שהוא השאיר: האלבום לא מעיד על פיצול, או התחלה של פיצול. הוא קיבל את ברכתם של חבריו לפרוייקט, והוא מבקש שלא נגדיר את זה כ"אלבום סולו" כי אין בכוונתו לפצוח בקריירת סולו. פשוט אלבום צד, במקביל. הולך להיות מעניין השנה

whatever4

New member
אה?

רדיוהד קיבלו גראמי על העטיפה של אמניזייק? משונה. באשר לחדשות- אכן יהיה מעניין, אבל נראה לי שמכיוון שזה אלבום צדדי שהוא מגדיר כפרוייקט אני לא יפתח ציפיות גדולות מידי.

vegetable man

New member
אכן כך

מסתבר שיש קטגוריה משונה שכזאת בגראמי - פרס על העטיפה הטובה ביותר. והסיבה מבחינתי שהוא אולי יהיה אלבום טוב - זה שאין ממנו ציפיות (אם כי גם זה לא לגמרי נכון...)

Latisia

New member
יאהו...

כמה שבהתחלה לא אהבתי את הקטע של האלקטרוני בשירים של רדיוהד היום שיניתי לגמריי את דעתי על זה. פשוט מדהים. בכול אופן ממש מגניב אני אכנס לאתר. למה רדיוהד קיבלו את הפרס על העטיפה של אמנזייק?! חח זה דבילי המעצבן צריך להיות אם כבר מועמד לא הלהקה.

Latisia

New member
חחח "המעצבן" חח.. המעצב*

חחחחחח הצחקתי את עצמי :X

kittycatbone

New member
גמאני לא

ידעתי שהם קיבלו גראמי על העטיפה
בכל מקרה, בין כל העטיפות של האלבומים של רדיוהד, בהחלט מתאים שאמניזיאק יקבל את גראמי.. זה אחת העטיפות אם לא *ה*עטיפה הכי יפה לאלבום שראיתי
וגם הציור שעל הדיסק עצמו כזה יפהההה

Latisia

New member
וואו סורי שאני כותבת מליון הודעות

אבל נכנסתי הרגע לאתר ובטעות יצא ששמעתי את המוזיקה שיש באתר ואת פוג יפה וזה יפיפה.. תנסו! יש לי את פוג בגירסה עם הגיטרות. חח זה מדהים

Knives Out

New member
כן,

אני לא מוצא את הגרסה עם הגיטרות, יש לי רק את האלקטרוני שגם הוא יפה.. :(

kittycatbone

New member
אין לי מושג איזה

גירסא של פוג לי יש.. XD אני יודעת שיש גם גירסאת פסנר.. אז זה אומר שיש פסנתר, גיטרות ואלקטרוני? אני חושבת שלי יש את את הגירסא האלקטרונית יחסית..
כל מקרה, זה בהחלט שיר מדהים! ואני יותר מאוחר היום אכנס ואשמע את הדברים באתר הנ"ל..

למעלה