ת'ום מעניק ראיון ומבצע שירים ב-XFM

V e g

New member
ת'ום מעניק ראיון ומבצע שירים ב-XFM

בזמן האחרון יש פה כל מיני מלמולים על זה שקצת משעמם. אז הנה, כדי שלא יהיה: ת'ום נתן ראיון ל-XFM (ראיין אותו ג'ון קנדי), וניגן את Analyse ואת Skip Divided

וואי מדהים..analyse פשוט שיר ענק!

ואת הראיון אני אקרא מאוחר יותר... ממש תודה על הקישורים עשית לי את היום עם השירים.

Knives Out

New member
יש גם ביצועים ל..

The Clock וCymbal Rush אם אני לא טועה. וThe Clock מדהים בקצב ובמיומנות של ת'ום.

The Girl Who

New member
ביצוע מדהים של Analyse../images/Emo2.gif

מסוג השירים שנשמעים לי אפילו עוד יותר מעולה חי מאשר באלבום.

whatever4

New member
וואו.

Analyse הוא אחד השירים האהובים עליי באלבום וגרסת הלייב שלו פשוט מדהימה. קשה לי להגדיר במילים כמה יפה הביצוע הזה. לרגע עזבתי את המחשבות הרעות שהתרוצצו לי בראש ופשוט הקשבתי לשיר המדהים הזה. את Skip Divided אני פחות אוהבת אבל גרסת הלייב בהחלט משדרגת את השיר. עדיין, אני פחות מתחברת אליו.

OMFGomer

New member
מעניין מאוד שזו דעתך. D:

פשוט אני מרגיש אותו דבר, אבל הפוך. סקיפ דיוויידד זו אחת הרצועות היותר חזקות לדעתי, ובאנלייז איבדתי את ת'ום קצת.

dresner

New member
אין מילים

לפעמים אני תוהה אם בכלל ת'ום יורק בן-אנוש, כי במקרה הזה, הביצוע שלו אלוהי פשוט....

פוֹלי

New member
אכן כן, אבל כוונתי הייתה שונה...

משום מה תמיד הגירסאות החיות הרבה יותר מרגשות מהגירסאות אלבום. כמו למשל ב like spinning plates בגירסה החיה שיש ב IMBW - היא הרבה יותר מרגשת מהגירסה בדיסק הרגיל.

V e g

New member
נכון

זה קצת מפריע לי, למרות שאני אוהב גם את גירסאות האולפן. אבל מצד שני, אם להסתכל על הצדדים החיוביים - זה נותן סיבה לשמוע את גירסאות ההופעות. הם קצת מזכירים את פינק פלויד בקטע הזה, שבעיקר בהתחלה שלהם, ההופעות לא דומות לגירסאות האולפן. זה ממש יתרון לעומת רוב הלהקות, שמנגנות בהופעות ממש בדומה לגירסאות האולפן, שזה כמובן, די משעמם...

scooby4

New member
דווקא

עד כמה שהגירסה עם הקלידים יותר "אישית", או מציאותית- הגירסה של האלבום היא מושלמת. הקשבתי לטראק 2 באירייסר היום בקו 55 באוזניות הקטנות שנכנסות לתוך האוזניים (אחרי שקניתי את האלבום המקורי, והעלתי אותו כמו שהוא למכשיר/נגן מוזיקה של קריאייטיב שיש לי) וזה כמו מפל של חלומות וצבעים ששוטף את האוזניים. זה ענק. זה עצום. כן יותר קל להזדהות עם בן כשהוא יושב ליד פסנתר ושר, מן הסתם- אבל כשזה בא לי ככה זה ענק.

kittycatbone

New member
analayse זה שיר כל כך..

מדהים
אני מסכימה לגמרי עם מה שאמרת
והשיר הזה ספציפית, בהחלט משהו שמפציץ ככה את האוזניים בצורה.. כלומר יפה!! מתה על השיר הזה!!

למעלה