"תומאס תעשה לי..." -פרובוקטיבי

Lillith Dirge

New member
"תומאס תעשה לי..." -פרובוקטיבי

כן כן, הגעתם לשרשור "תומאס תעשה לי..." -אני יודעת שהוא חסר טעם, תתמודדו.. תבלעו.. ותמשיכו הלאה :p- אז בעקבות שיחה מאוד משעשע עם שירה החלטנו שנפתח שרשור "תומאס תעשה לי..." אז כתבו מה הייתי רוצים שתומאס
יעשה לכם. הדברים הכי משוגעים. לבנים שביננו, נתפשר על טאריה :p (יש ברירה?) דוגמאות: "תומאס תעשה לי שיער..." "תומאס תעשה לי טאריה!" "תומאס תעשה לי מרקו שיעשה לי תומאס שיעשה לי מרקו שיעשה לי תומאס שיעשה לי מרקו שיקנה לי את הדיסק אושןבורן!!!11" הבנתם את הרעיון? יופי. תפגיזו!!!

LadySilkworm

New member
אני פשוט אעתיק את השיחה XDD

Merenwen Sáralondë אומר/ת: please do us a child and that bless it XD Nemo. אומר/ת: נשבעת לך אני עלולה לצרוח לו דברים כאלה Merenwen Sáralondë אומר/ת: תומאס תעשה לנו שיער תומאס תעשה לי טאריה XD Nemo. אומר/ת: איכ לא. תומאס תעשה לי תומאס ג'וניור. Merenwen Sáralondë אומר/ת: תומאס תעשה לי שפם! תומאס תעשה לי תומאס תעשה לי תומאס XDDDDDDDDDDDDD תעשה לי מרקו Nemo. אומר/ת: חחחחחחח Merenwen Sáralondë אומר/ת: תעשה לי מרקו שיעשה לי תומאס חחחחחחחחחחחח Nemo. אומר/ת: Xג תומאס תעשה לי מרקו שיעשה לי תומאס שיעשה לי מרקו שיעשה לי תומאס שיעשה לי מרקו שיקנה לי את הדיסק אושןבורן!!!11 Merenwen Sáralondë אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD תומאס תעשה לי ווישמאסטר! Nemo. אומר/ת: תומאס תעשה לי oceansoul!!! Merenwen Sáralondë אומר/ת: תומאס תעשה לי דד בוי! לא.. זה לא טוב XDDDDDDDD Nemo. אומר/ת: תומאס ישו אמר שזה טוב לעשות אותי. :} Merenwen Sáralondë אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוי זה טוב תומאס גם ישו דיבר עליי Nemo. אומר/ת: XD חייבים לצטט את זה בפורום. אני פותחת שרשור דברים שהייתי מבקשים מתומאס לעשות לכם. ליליליל אני אוהבת אותך
XD

danduuu

New member
XDDDDDDDDDD ענקיות../images/Emo6.gif

זה הרג אותי: please do us a child and that bless it
למרות שזה אמור להיות HIM בסוף ולא IT
ילד זה לא חפץ!!!!

LadySilkworm

New member
אההא אני אחראית לציטוט הזה P:

ואמ כן, לפעמים יש לי טעויות באנגלית, סורי :)

AliceQueen

New member
יש לי!

תומאס תעשה לי ילד ממרקו! אה כן, ותעשה לי גם סבתא על גלגלים בהזדמנות. אם לא תצליח, תעשה רק גלגלים כי סבתות יש לי מספיק...

ממממ

תומאס תעשה לי קפה שניים סוכר! אה,ועל הדרך תומאס תעשה ריצפות ופנאלים!
לאלא,סתם. תומאאאסס תעשה לי ליין ביגוד והלבשה תחתונה! תומאס תעשה לי לס פול גולד טופ! עבודת יד! (אוי,הרגע אמרתי לתומאס לעשות לי עבודת יד??
) ואנלא מצליחה לחשוב על עוד

Blade Of Fire

New member
תומאס תעשה לי סנדוויץ'!

תומאס תעשה לי ילד מבורח שימות בזמן שהוא שר שיר! תומאס תעשה לי שיר פנטזיה! תומאס תעשה לי ויקינג! (או שזה אמור להיות מרקו? לא משנה!) תומאס תעשה לי פיראט! תומאס תעשה לי קליד! ונסתפק אההה... בדברים האלו...

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אידיוט
חחחח סתם זה היה גדול
רק מותק, לא רושמים מבורך ככה-"מבורח"

הממ

תומאס תעשה לי ילד פיני קטן עם עיניים מדהימות כמו שלך
תומאס תעשה לי סולו קלידים תומאס תעשה לי זמרת מוכשרת שתחליף את טאריה בכבוד כדי שתוכלו להקליט כבר
תומאס תעשה לי כרטיס טיסה לפינלנד+לונדון+גרמניה

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תומאס תעשה את נועה שיהיו עוד אנשים מושלמים בעולם

danduuu

New member
*עושה לך מלאמלמלאמלמלא ילדים*

ומקווה שיהיו דומים לך כדי שהם יהיו יפים
ברגע שאני אוכל אני באה לישון אצלך
ואז יהיו הרבה ילדים
בואי אליי גם
צריך לנצל כל מיטה ומיטה
|חרמן|

../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

את כזאת חמודה, אני ממש מדוכאת והצלחת לגרום לי לחייך. שיהיו דומים לך ולא לי. אני כזאת מכוערת, במיוחד עכשיו>< אוהבת אותך המון

danduuu

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

אל תהיי מדוכאת!!! אני אשמח אותך!! אני ארקוד כמו קוף [שמן ומכוער חחחח] ואשיר כמו ג'ירפה בשבילך [ג'ירפות יכולות לשיר? XDDDDDD] אוהבת אותך הרבה יותר בובה

Liquid Dreams

New member
פיין.

בלעכ. תומאס תעשה לי מוזיקה משובחת! רואים שאפשר גם בלי גסויות?P:

נמנמ..תומאס תעשה לי...

טוב,אתם לא רוצים לדעת מה באמת אני רוצה שהוא יעשה לי
אז.. תומאס תעשה לי כובע!
תומאס תעשה לי קלידים! תומאס תעשה לי מלא ילדים פיניים חמודים!
טוב,אני לא מקורית

למעלה