תומך גינדיס

GindisTeam

New member
תומך גינדיס

שלום לכולם, אשמח לדעת מה אתם אוהבים בתומך שהמשחק מציע עכשיו, ומה הייתם רוצים או מאמנים שצריך להכניס לתומך כדי שהוא יהיה אפקטיבי יותר ושימושי יותר? בבקשה, לנסות להיות קצת רציניים :) אנחנו באמת רוצים להבין איך אפשר לשפר את התומך, כדי שכולנו נהנה ממנו יותר.

במקרה של איפוס שרת

עובר חצי לאחרי האיפוס

GindisTeam

New member
אם זה לא היה ברור,

זה היה בצחוק :) ברור שלא נעביר חצי לשרת חדש, הרי כל המטרה באיפוס שרת זה לגרום להתחלה מחדש ושיווין מול כולם ושוב, תומך גינדיס הוא משהו שיכול להיות טוב ויעיל גם ללא קשר לאיפוס, הוא יכול להיות שימוש בניהול המדינה, ובכלל תחשבו על כלים שיכולים לעזור לכם ולהקל על ניהול המדינה, דברים כאלה

Yogev1982

New member
הצעה שעלתה פה בעבר

מאחר ורב האנשים בעלי הניהולים הגדולים (וגם חלק מהקטנים) כבר במצוקת אדמה ורב מה שהם עושים זה להריץ תורים אם תעשה אופציה שניהול שהראש ניהול שלו הוא תומך, יש אפשרות של הרצת תורים לכל המדינות בניהול במכה.... וקנית לך הרבה מאוד תומכים

GindisTeam

New member
תודה

אבל אתה חושב שאופציה כזאת זה מה שיעשה את כולם שמחים? :) המטרה היא לעשות את התומך כמוצר שימושי הרבה יותר מסתם עוד דרך להריץ תורים (לא אומר שזאת הצעה לא טובה, ההפך) אני רוצה שתציעו עוד דברים שאין, או לשפר את מה שקיים. כמה וכמה הצעות, כמובן שלא הכל יוכנס אם בכלל, אבל לזרוק רעיונות זה תמיד טוב, במיוחד שזה מגיע משחקנים פעילים וותיקים.

הנושא עלה בסקייפ..

יש דברים שסתם משאירים אותנו יותר זמן במשחק ומביאים חררה.. במיוחד שזה נתקע לפעמים כמו אישור הסיועים . כפתור שיאשר את כל הסיועים הקיימים ביחד אתה כולכך רוצה שאנשים יקבלו קריז על הדפדפן שנתקע לפעמים
? או שאפשרי לעשות כפתור כזה?

Yogev1982

New member
אני חושב שזה יהפוך את בעלי התומכים לשמחים כן

ושזה לא נותן להם איזה יתרון על אלא ללא בעלי התומכים מעבר לחסיכת זמן אגב עלה פה גם עניין הסיועים שדין דיבר מסכים איתו גם כפתור לאישור כל הסיועים הממתינים בבת אחת - יעשה את החיים קלים יותר בנוסף רעיון נוסף שמובסס על איקרים באיקרים ה"תומך" שלהם נקרא "אמברוסיה" ושאתה קונה אותו זה נותן לך X נק' לשימוש - שכל דבר שאתה משתמש לוקח לך נק' כל מיני דברים כגון הגנה מסויימת לשבוע וכו' אתה יכול לעשות משהו בסגנון גם בגינדיס לדוגמא: תומך שנתי נותן 100 נק' (מעבר למה שזה נותן עכשיו) ואתה יכול להשתמש בזה ל X דברים, למשל.... הטילים נגד טילים שלך שווים פי 2 בכח למשך שבוע - 20 נק' הטנקים שלך שווים פי 2 בכח 10 נק' וכו' תחשוב על עוד רעיונות

GindisTeam

New member
בהחלט

הרעיון עם ה"אברוסיה" עלה אצלנו כבר, והוא הולך להכנס בהדרגה לשרת החדש. בהחלט מתכוונים בסופו של דבר לעשות את זה, ומקווים שבצורה שהשחקנים יהנו יותר.

Yogev1982

New member
אגב - הקטע של הסיועים

לדעתי זה MUST לכל שחקן, בלי שום קשר לתומך לאשר 20000 סיועים, לוקח 3 שע' סתם התעללות בשחקן נטו
ומבחינת טכנות זה לא בשמיים לארגן כפתור של: "אשר את כל הסיועים הממתינים"

hezi999

New member
מסכים בהחלט לגבי הסיועים

בשביל לפנצר תעשייה אחת של לירן ישבתי שעתיים לאשר סיועים

fireforge

New member
עלה? אני העיליתי חחחחחחחחח די לגנוב לי רעיונו

ת חחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון להיום

נכון להיום התומך הזה בכלל לא עוזר ואני בכלל לא מבין איך ערן חשב לעצמו שאנשים יקנו אותו אחת הבעיות של גינדיס זה שמאוד קשה להפוך אותו לרווחי (לא רק בגינדיס זה ככה, זה ככה בכל משחקי הדפדפן). רואים שכשערן כתב את החוקים של המשחק הוא לא חשב מאיפה הוא אמור להכניס כסף. אסור גם שאנשים יצליחו לנצח במשחק רק בזכות זה שהם משקיעים כסף ואנשים אחרים לא כי הוא משחק חינמי. יש למפקד צבאות בעיה בסיסית בחוקים שלו שגורמת לו להיות לא רווחי. אז התשובה שלי היא כזאת ומצטער אם חפרתי- כדי לעשות את התומך שימושי יותר צריך לשנות את רוב חוקי המשחק. ובגלל זה אתם בבעיה

סבא 1

New member
ברוכים השבים לקהילה !

בתור שחקן שפרש לא מזמן ( לא יצא לנו להכיר ) ועבר לאיקרים אבל עדין למשחק יש פינה חמה בלב והכן השמח לראותו שב מהמצולות שהוא נמצא היום .אני מצתרף לדעתו של יוגי ( לשם שינוי ) לגבי הרצת תורים וזה לא בעיקר בגלל זמן הרי שחקן שמשקיע בנהולים הוא הכן יריץ את התורים שלו בכל מקרה הבעיה כאשר שחקנים כאילו ( אליסף לדוגמא - השרת נופל
) מתחברים כל השרת ניתקע והמשחק הופך לעגלה .בגלל זה קטע של הרצת תורים אוטומטי הוא לא ימנע עומסים במאה אחוז אבל יצמצם אותם בהרבה וכן יש מה לשכול פה לגבי אופציה הנ"ל ! בהצלחה בעשיה ואמן ותאפסו ליוגי מדינות בטעות :) ולא אני לא חוזר לשרת החדש !

למעלה