תומך ליכוד בפורום- קוים לדמותו

תומך ליכוד בפורום- קוים לדמותו ../images/Emo41.gif

תומך ליכוד בפורום - קוים לדמותו 1. כשתציג בפניו את תוצאות ומעשי חברי מפלגת קדימה, הוא יאמר לך שהם בכלל היו שייכים לליכוד. 2. כשתציג בפניו את הרשימה של קדימה לכנסת, הוא יאמר לך שאלה כל הפליטים שהליכוד לא רוצה. 3. כשתאמר לו את הנקודות העקרוניות של קדימה, הוא יאמר לך שאין לקדימה מצע מלא 4. כשתשאל אותו מה מצע הליכוד, הוא יאמר לך שקדימה תחזיר אותנו ל67' 5. כשתשאל אותו מדוע ביבי הצביע 4 פעמים בעד העקירה, הוא יאמר לך שהכריחו אותו 6. כשתשאל אותו "מה זה הכריחו", הוא יאמר לך שחייבים מנהיג חזק כמו ביבי 7. כשתשאל אותו מדוע רשימת הליכוד כל כך אפורה, יאמר לך שבבחירות היו טרויאנים מטעם קדימה שדחפו את הטובים החוצה. 8. כשתשאל אותו - מדוע אתה בוחר ליכוד, יאמר לך שהרשימה העדכנית היא הטובה ביותר ואין על הדמוקרטייה במרכז! 9. כשתבקש ממנו להפסיק עם הדמגוגיות, הוא לא יבין על מה אתה מדבר ו.. 10.כשתפרסם ביקורת כזאת, הוא ימשיך ללכלך ולזרוק ססמאות כנגד קדימה מבלי להתיחס למפלגה שלו. אציין כי המילים לא באות במטרה להכליל את כל תומכי הליכוד בפורום (במיוחד לא את ציפי הנחמדה והאינטיליגנטית) והכוונה שעומדת מאחוריהן היא לבטא את חסר ההגיון שבהרבה תגובות תומכי ליכוד.

אתה לא בסדר יניב.

כן, מה שאתה עושה עכשיו זה השמצות סתם. אתה פשוט יורד לרמה של כל אותם אינטליגנטים. ואתה פותח על זה הודעה חדשה. ואתה נועץ את ההודעה. אתה נותן חשיבות רבה מדי לדברים האלה, דברים פה ננעצים במהירות ויותר מדי בבת אחת, וזה לא הרעיון. הנושאים החמים באמת ישארו למעלה, אני מבטיחה לך. להודעה שלך... אין מה להגיד, אין מה להגיב לה, וחוץ מזה שהיא מיותרת ולא במקום בכלל, היא לא שווה את הנעיצה שלה. מצטערת.

bhnadav

New member
כן.

הדברים שיניב הציג בהודעתו הם הדברים שמשקפים את הדיונים כאן, בהקשר לרוב תומכי הליכוד. אפשר לומר שזה אחד הנושאיםה מרכזיים כאן, לצערי. חשוב שאנשים שנכנסים לפורום יהיו מודעים למה שמתנהל כאן, בייחוד כשמדובר בפורום קדימה ולא בפורום דמגוגיות נגד קדימה, ולכן ראוי שהתמונה תובהר. אני אישית הייתי נבהל, בתור תומך המפלגה, אם הייתי פותח את הפורום ורואה שתומכי ליכוד מסויימים מכים פה ביד רמה עם דמגוגיות עלובות כנגד תומכי המפלגה, ולדעתי ראוי שמנהל הפורום יסדר את הפורום כך שהנושאים המהותיים ו/או הנושאים שראוי לשים עליהם דגש בהקשר להתנהלות בפורום ו/או להתנהלות במדינה בכלל ובמפלגה בפרט - יהיו המודגשים גם בפורום. בהחלט יכול להיות שצריכה להיות מחשבה נוספת לגבי נעיצות שונות, אבל בסך הכל לדעתי נכון בפורומים פוליטיים להשתמש באפשרות הנעיצה כדי ליצור פרופורציות ולהבהיר את העניינים. לא ראיתי זאת בפורומים הפוליטיים השונים (מה שגרם בין השאר להצפות דמגוגיות שמורידות את ערך הפורום) - אבל דווקא התרשמתי מכך לטובה בפורום הזה.

מצטערת,

אבל אני רואה בהודעה הזאת פשוט לכלוך על תומכי הליכוד... ולא שאני תומכת בהם [ציפי, אל תקחי את זה אישית חמודה
], אבל בתור מנהל הפורום, אני לא חושבת שההודעה הזאת הייתה במקום. הוא יכול להוסיף משפט בראש הפורום, נגיד "בפורום זה כותבים גם תומכי קדימה וגם תומכי המפלגות השונות למיניהן, כגון הליכוד והעבודה" או משהו כזה.

bhnadav

New member
אז זהו,

שמשפט כזה לא משרת את המטרה שאני רואה בהצבת הודעתו זו של יניב בפורום.

תגובתי -

רב ההודעות ננעצות לפחות פעם אחת.. גם הודעות תומכי מפלגות אחרות. הסיבה לנעיצה היא ליצור סיטואצייה של תגובה לרב ההודעות - לעיתים, אין התגובה עצמה מושכת דיון, אלא, השרשור שבא לאחריה. תאמיני או לא קיימת גם מדיניות לעניין - תגובות מסוג זה ננעצות למשך כחצי שעה בשעות המאוחרות של היום. את מוזמנת להוכח בעצמך לגבי תכנים אלו :) אני מעוניין "לנקות" את הפורום מההצפות ללא תוכן שבאות מצד מאוד מסויים במפה הפוליטית.. כאשר אני נותן הזדמנות להודעה בעלת תוכן, גם אם הומוריסטי, להנעץ לזמן מוגבל.. אני משחרר את המסך הראשי להודעות עניניות יותר.

JOSEF272

New member
מה קרה יניב ??

למה מחקת את ההודעה שלי?? נשברת?? אתה מחזק את הטיעון שאתה דיקטטור וחבל שלא עמדת במבחן האמיתי למרות שמחקת לי הודעה אני עדיין ממתין לתשובות ממך בתור "מנהיג" הפורום אתה חייב להתמודד עם שאלות נוקבות ולא למחוק אותם. תהיה גבר ואל תתחבא מאחרי המקלדת שלך. קדימה ראויה לאדם שלא סובלני לדעות שונות כמוך אתה יודע מה במחשבה שניה אפילו קדימה לא ראויה לאדם כמוך אתה פשוט לא ראוי .

JOSEF272

New member
כרגע ראיתי את ההודעה שלך..

אני פשוט לא מבין איך אפשר למחוק בטעות הודעה?? אני מאמין שמגיע לי הסבר יותר ברור ממה ששלחת לי.. לא יאומן פשוט לא תאמן ההתנהלות שלך.

JOSEF272

New member
אני לא מבין אני עד כדי כך מהווה ..

עד כדי כך אני מהווה איום שמוחקים פה הודעות לאן זה זה יגיע..

שים לב להודעה הנעוצה מאתמול בלילה

היתה קיימת תקלה באדמין שבעקבותה גם הודעתך נמחקה. שלחתי לך מסר שבו אני מתנצל על התקלה, וקורא לך לפרסם הודעתך שוב. בנוסף, צירפתי את תוכן ההודעה למסר כדי שלא תתאמץ. דברים כאלה קורים.. ולא תמיד באשמתנו. אם יש לך בעייה עם ההתנהלות שלי - אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורום :)

אשרת

New member
אפשר אפשר ../images/Emo13.gif

האדמין פה לא תמיד עובד כראוי.. ואגב, רק שתדע לך , שאם אתה כותב הודעה והיא משום מה לא מפורסת לך , אז 'מפלצת' ההודעות של תפוז כנראה 'אכלה' אותה. זה באג ידוע של המערכת.

surfEU

New member
../images/Emo45.gif נכון וחבל מאוד שזה כך

באמת מזל שיש את ציפי החמודה

לא כולם כמוך ../images/Emo163.gif למה אתה מכליל?

יש גם חברה רציניים וחכמים תומכי ליכוד

למעלה