תומכים באומנים מקומיים!!

תומכים באומנים מקומיים!!

הגיע הזמן להפסיק עם ההורדות הלא חוקיות של אמנים ישראלים. תעזרו בבקשה להפיץ את המסר !בשביל אותו מחיר שאנשים מורידים 3 רינגטונים, הם יכולים שיהיה להם ספריית מוזיקה בת 250000 שירים ישראלים ולועזיים, בצורה חוקית וללא הגבלה! ומה שהכי גאוני זה שהאומנים גם מקבלים תמלוגים על ההשמעות של השירים שלהם. יש שם גם עורכי מוזיקה שמכינים פלייליסטים לפי הרבה קטגוריות - וחוסכים את הזמן שלוקח לחפש שיר שיר. תעזרו להפיץ את המסר. את השירים אפשר לשמוע בסלולר או במחשב. אז תעזרו לקדם את היצירה המקומית. ספריית המוזיקה - Musix - בטוח יש פרסומת לזה איפשהו פה מסביב.

נינוח נינוח

נינוח נינוח אפילו רפוי נמנע ממאמץ, כן לא נכנס ללחץ חבית הדגים אוהבת את זה מזדמן

אני חושב שזה טפשי לקנות מוזיקה היום

תעשיית המוזיקה לא מכבדת אותי ומולידה בעיקר חומר מצמרר מבחינת משמעותם של הטקסטים בעיקר. מוסר המלחמה בהורדות הפיראטיות של חומר ישראלי הוא לא בן תקופתינו, וגם היום באופן טבעי מי שעושה מוזיקה מהלב ולא מתפשר על הכנות האומנותית ולא שואף להתמזג בתוך המינסטרים, מוכר את הדיסקים שלו. נראה לכם שטיפוסים שאוהבים לשמוע את עמיר לב ירוצו להוריד אותו באימיול. אלה בדיוק האנשים שילכו ויקנות דיסק. כנ"ל לגבי שלום חנוך, ערן צור, כל הבנאים, וגם אפילו רייכל והיהודים. הנוער ששומע יהודים, שתדעו לכם, קונה את הדיסקים שלהם והוא בעל מוסר קניית מוזיקה ישראלית מאוד גבוה. מצד שני, אומנם מהזרם המזרחי החדש, כל מני זמרים חולפים, מן כוכבים לרגע כאלה, ששרים דברים מאומצים או שטחיים שאלוהים ישמור, אני חושב שזה התבזות לקנות את הדיסק הבודד או השניים שהם יוציאו אי פעם. וגם הם נכנסים תחת הקטגוריה הקדושה "מוזיקה ישראלית". אבל הם לא, הם רק שרים בעברית הם חלק מתנועה עולמית שמקדשת ייצור של חומר חולף בכדי לדפוק קופון כאן ועכשיו ולא מעבר לזה. לכן צריך להבדיל בין השניים. זהיתי תנועה חיובית אצל האנשים בזמן האחרון והיא שהם בוחרים להיות אנשים גם אם זה לא נכפה עליהם, והם הולכים לקנות מוזיקה אמיתית אם הם מזהים אותה. זה כל הטריק במוזיקה מקורית, שמגיעה מתוך הכנות האומנוטית, שאנשים שואהבים אותה לא ירגישו בנוח לשמוע אותה אם הם יגנבו אותה. ו

bart simpson75

New member
אם הייתי צריך דובר, היום היית מתחיל לעבוד

תימצת בדיוק את הנושא. סחתיין.

דקל נור

New member
מסכים

רק בעינין המוזיקה האחרת אני לא מסכים כל אחד וטעמו לדעתי . באופן כללי אתה מאד צודק וגם מתנסח הייטב !!!!

מה שנכון נכון...

כל מילה בסלע. לך תזביר להמון את התענוג שבקניית דיסק כזה או אחר, את האהבה ליצירה המלאה ולאומן, הוב המוחלט רוצה לשמוע את השיר שהתנגן הרגע ברדיו - אצלו במחשב, כאן ועכשיו. מתקשים להתאפק. תרבות האינסטנט - בוערת בענף המוזיקה. וכפי שהטבת לתאר, מי שאוהב את המוזיקה באמת קונה את הדיסק ועוד בהתרגשות שיא.

משמרותי

New member
אם והיה כי

מחירי ההורדות היו סבירים (בחלק מהאתרים המחיר יותר גבוה ממחיר הדיסק בחנות) וההכנסה ברובה היתה הולכת לאמן עצמו כנהוג בארצות הים, הייתי אומר בסדר אתה צודק....משו מה נראה לי שהאתר המומלץ הינו גם קומבינה של חברת סלולאר....

תראה....

זה לא שחברת הסלולר - טוב בוא נקרא לילד בשמו - פלאפון לא עושים על זה כסף. ברור שכן. זו חברה מסחרית אז כל המהות שלה היא הכנסות. אבל אם היא תמכור גומייה סביב אבן - אף אחד לא יקנה נכון ? כי מה יש לי לעשות עם אבן כרוכה בגומייה? (אלא אם כן יש לי אוסף) אז הפעם יצא להם שרות שהוא באמת מעולה - ולשם שינוי הוא גם פייר יחסית ליוצר. ואי אפשר להגיד ש-20 ש"ח זה מחיר יקר לכ"כ הרבה מוזיקה. אין פה לדעתי עניין של קומבינה - אלא שרות חדש, שטכנולוגית לא היה אפשרי לפני נגיד שנתיים-שלוש. ואם שנים מדברים על איך תעשיית המוזיקה העולמית סובלת מעניין ההורדות - לי זה היה נראה פתאום כפתרון אידיאלי לכל הבלאגן הזה. דעתי והמלצתי עומדים בעיניהם.

משמרותי

New member
אכן ראיתי

ראיתי שיש כאן ויכוח על נושא עקרוני ראיתי שיש כאן אי הסכמה מעצם הרעיון של הורדת שירים,אפילו בתשלום... וזה בסדר.קניית דיסקים/אלבומים זה רכישת נכס רוחני וחוויתי שמפגין את הערכת הכבוד והאהבה לאמן/ית.הבעיה כאן היא שהמחיר מופקע ועיקר ההכנסה הולכת לחברות,והיוצרים מקבלים אחוז נמוך יחסית (ראו את מאיר כדוגמא)ולכן חלק גדול מהיוצרים עוברים להפקה עצמאית שחלקה ברשת. בכלל המומחים טוענים שתם עידן תעשיית הדיסקים כי הכל כבר עולה ברשת,כך או אחרת...ואותי זה מצער,כי בנוסף לחתיכת הפלסטיק המצופה והצרובה יש וזה החשוב,האלבום הנספח עם הכיתובים השירים והתמונות והעיצובים הגרפיים... אכן ראיתי ובקרתי באתר המדובר... ראיתי שהוא נתמך ע"י ארגוני שמירת הזכויות של האמנים וזה טוב ראיתי שיש היצע גדול, ראיתי שהוא לא אפשר לי כניסה למרות שנרשמתי ראיתי מחיר שהוא בעצם מנוי חודשי שהוא שווה ערך 3-4 דיסקים בשנה ולכן הוא מופרז במקצת לא ראיתי מה התגמול שמקבלים האמנים, ולפי איזו שיטה הבנתי שהחברה "הולכת" לעשות כאן הרבה כסף על חשבון הציבור... ואני יודע שיש אתרים דומים והם חינמיים,אבל לא למוסיקה ישראלית לצערי הרב... ולפי דעתי זה לא ימנע את המשך ההורדות,כי זה ספורט עולמי.... ולכן...מס תייג מהמלצתך בשלב זה. "אבל למי שלא מאמין בטוב,יש לי חדשות בשבילכם,גם רע נגמר בסוף"

למעלה