תומכת נלהבת

Rotem26

New member
תומכת נלהבת../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

שלום לכן\ם
אכתוב בלשון נקבה הכוונה לשני המינים. בשבוע וחצי האחרונים אני עוקבת באדיקות אחרי השיחות שלכן, נפעמת לגלות איזה כוח רצון וחוזק יש בכל אחת ממכן ומתרגשת, כל פעם מחדש, למראה התמיכה החמה האוהבת והנהדרת שאתן מציעות ונותנות אחת לשניה, העצות שלא כתובות באף ספר ובעיקר החום והאהבה שזורמים כמו מים. שאבתי, שלא ברשות, כוחות מהמילים הנפלאות שלכן ומהחוזק שלכן. אספר על עצמי בת 23 1.61 כיום 61ק"ג ושואפת ל54 ק"ג. לפני 4 שנים שקלתי 90 ק"ג, שנשרו לאחר שפגשי את בן זוגי. איך? הוא כנראה נתן לי כל כך הרבה חום ואהבה, שהיו חסרים לי, ובגללם נתקפתי בולמוסי אכילה. כיום אני שומרת, בלי שום עזרה או חוקים, אוכלת מהכל אבל במידה, והולכת ברגל עם בן זוגי (השחיף) 3 פעמים בשבוע. אין באמתחתי עצות טובות או מתכונים מיוחדים אבל יש לי לתת הרבה אהבה ותמיכה. אני אמשיך להתחזק ממכן. אוהבת תמיד רותם

רותם חביבה,

נעים היה לקרוא את דברייך. לא נראה לי שאת צריכה כל כך לרדת במשקל, את די בעקומה סבירה, אבל אני בטוחה שאת מאוד מודעת ומנהלת אורח חיים בריא וספורטיבי במידה הראויה. נחמד שיש אנשים כמוך. הישארי איתנו ותמכי. זה תמיד מתקבל בברכה. וחוץ מזה, כמובן, אנחנו כאן כדי לתמוך בך, אם תרצי.

רותם, תודה!!! איזה יופי של דברים../images/Emo13.gif

את מספרת. ולאיזה הישג נפלא הגעת!! לא פשוט בעיניי בכלל. מי כמונו יודע מה הפירוש לעבור מהמעמקים של "שם" ולחרוש לצד השני ועל כמה מישורים צריך לעבוד במקביל למען זאת. ואם זה אינו חריש אלא רק גריפה קלה מעל כך גם מתבטא ההבדל לטווח הארוך וליכולת לשמור. מי שבא מהמקום ההוא יודע להעריך מעומק הלב את מה שסיפרת. פשוט כל הכבוד רותם!!!! שמחה שאנחנו מכירים אותך!!
לא צריך באמת עצות או מתכונים מיוחדים כל מה שזקוקים לו זו יד מכוונת לכיוון הנכון ולב חם ואיכפתי, כמו שאמרת. (זה מה שבאמת מניע אותנו כבני אדם!). שלך, דליה. דליה.

firte

New member
היי רותם...ברוכה הבאה......../images/Emo39.gif

אין לך עודף משקל ...את רק צריכה,כמוני. לאכול טוב ומאוזן עם פעילות גופנית. כל הכבוד על ההישג!!!!!!!!!!!!!!!! שמרי עליו. אולי גם מה שאני צריכה זה חום ואהבה ואז הכול ייפתר. בהצלחה בהמשך אפי

למעלה