תומס הקרצייה!!!

קרנון2

New member
תומס הקרצייה!!!

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התומס הזה יצא לי מכל חור אפשרי, הוא ממש מטריד העלוקה הזאת, הוא והכינה נחמה (נינה), מסרבות לצאת לי מהחיים!!!!! הם מבזבזים זמן יקר מהפרק עם כל הפוצ'י מוצ'י שלהם שאחרי זה אני מרגישה שאני הולכת להקיא. התומס הזה... לא החלטתי מה לעזאזל נסגר איתו? שהמפיקים יחליטו כבר: הוא סופר דגול? גבר עם משבר גיל העמידה? אלכוהוליסט? כאילו מה הם רוצים לרמוז לנו עם הדיכאון והשתייה וההיעלמות הפתאומית לניו יורק?????? אולי הוא הולך לגנוב לנינה את הסיפור? או אולי לרצוח אותה תוך כדי התקף דיכאון ושכרות על כך שהיא הרבה יותר מוצלחת ממנו. הוא פול כריס ונינה חייבים ללכת לטיפול, ומהר, ושבאותה הזדמנות יקחו את טרישה הטרשת הזאת שנראה לי מאבדת את שפיותה שהייתה מההתחלה כבר מעורערת, והכי חשוב שייקחו איתם את דיאן!!!!!!!!!!היא הנטל הכי גדול בעולם!!! איך בן אדם אחד יכל לגרום לעיר שלמה לכזאת מועקה????? למה לעזאזל משהו לא שולח אותה לטימבקטו או משהו כזה.וזה ממש קל לביצוע: פשוט שיגידו לה שויקטור נסע לשם והיא ישר, כמו כלבלב תלך לאן שיגידו לה, הסתומה הזאת, היא לא מבינה שאף אחד לא רוצה אותה בסביבה, ושהיא סתם נטל? איזה מושפלת. והכי מפחיד יהיה אם מרי תהיה הפסיכולוגית.... תחשבו כמה פסיכים הם ייצאו מהטיפול

קרנון2

New member
דיאן

יש גבול כמה בן-אדם יכל להיות מנותק... היא לא מבינה שאף אחד לא רוצה אותה ולאף אחד לא אכפת ממנה? אין לי שום בעיה איתה, אבל היא סתם גוזלת לי זמן יקר מהפרק.

enicegirl

New member
קודם כל צודק

לגבי תומאס, גם הוא קצת נמאס עליי אבל כנראה הביאו אותו לסדרה כדי להדגיש את כמה הנינה נחמה היא סופרת מוכשרת
וזה שכתבת "...והכי מפחיד יהיה אם מרי תהיה הפסיכולוגית.... תחשבו כמה פסיכים הם ייצאו מהטיפול"
- ג-ד-ו-ל!

שלום לכולם ושבוע טוב...

בדיוק רציתי לכתוב לך שאני מסכימה עם כל מה שאמרת, אבל אם לימור תקרא מה שכתבת על דיאן...אוהו...איזה בלגן. היא חולה (לא יודעת למה) על דיאן....חחח...

למעלה