תומרון!!!

Run Dudi Run

New member
תומרון!!!

רשמתי את ההודעה הזאת כבר בשרשור שתומר נכנס לפורום בפעם הראשונה, אבל משום מה זה לא העלה את זה לראש הדף.. אז אני מעתיק את זה להודעה חדשה.. חכם אני.. אח שלי!! גם אתה פה?! מברוק!! אז ככה.. זה לא פורום ריגל.. זה פורום מאוד מאוד אה.. מיוחד! אתה מכיר פה את רוב האנשים, ככה שאין לך הרבה בעיה.. אבל רק שתחשוב.. שאנשים פה מעשנים יותר כוכבי ים ממני! אז....!! תהנה פה.. אני די נהניתי.. הספקתי לריב עם אנשים, לקלל, להשתולל, באלאגנים פה.. אגב.. זה שראיתי אותו אתמול, זה עם הראסטות הבלונדיניות.. שראה אותי מנצל לרעה בקבוק קולה בפעם הראשונה.. תזדהה!! אני עדיין לא מבין מי אתה בפורום....:) אהה ותומר.. מה הקטע עם הShantipon??? זה אמור להיות Shantifon!!!! שוגע..

^NB^

New member
מזדהה

אני דרור ואין לי רסטות בלונדיניות
ואתה בטוח שזה היה קולה? נראה לי מי-עדן חחח

ShiN ShiN

New member
זה איש קטן! ../images/Emo13.gif

ויש לו רסטות , ולא בלונדיניות! וזה אכן היה מי-עדן!

Run Dudi Run

New member
מאיפה את בכלל יודעת..

כל דבר את יודעת... עכשיו גם אומרת לי איזה בקבוק זה היה.. את לא רואה סתרים או משהו?

Run Dudi Run

New member
כן.. אני די בסדר..:) נראה לי..

היה קצת מוזר, רק חבל שהייתי לחוץ באותו יום.. אם הייתי יותר רגוע היה הרבה יותר טוב מחכה לפעם הבאה..:)

Run Dudi Run

New member
יש לך ראסטות בלונדיניות!

אל תשגע.. ואל תקרא לזה "חומות".. כי של תומר זה חומות.. שלך זה בלונדיניות ואל תבלבל אותי עם גוונים.. וזה היה נביעות אני חושב, כי של מי עדן זה כמו של הקולה, מעוגל כזה

^NB^

New member
מצטער אבל

זה לא בלונדיני זה יותר בהיר משל תומר אבל לא בלונדיני הלוואי בלונדיני

jimmybob

New member
מה לעזעאזל עשית לבקבוק קולה?

והרסטות של דרור הן חומות לא בלונדיניות ידעתי שאתה שיכור דודי אבל לא ידעתי שעד כדי כך

Run Dudi Run

New member
אני לא מאמין בשיער חום בהיר.

אין כזה גוון לדעתי. פשוט לא מאמין לזה. דרור בלונדיני. נקודה. אני יכול להתערב איתך שכשהוא היה תינוק היה לו שיער פלטינה! זה התכהה קצת.. אבל בלונדיני זה בלונדיני.

RevitallicA

New member
אתה מתווכח עם הבנאדם לגבי

הצבע שיער של עצמו
לדרור יש שיער בצבע חום דבש/בהיר... בלונדיני זה...צהוב
כמו של עידו (דילדו) בס

^NB^

New member
אממ

השיער שלי היה יותר כהה תחלס עכשיו בגלל שאני לא חופף אותו הרבה, ונזקי השמש (חחחח) הוא מתבהר קצת, אתה יודע, השמש שורפת אותו עד שאני אהיה בלונדיני לגמרי (או קירח)

^NB^

New member
אממ

השיער שלי היה יותר כהה תחלס עכשיו בגלל שאני לא חופף אותו הרבה, ונזקי השמש (חחחח) הוא מתבהר קצת, אתה יודע, השמש שורפת אותו עד שאני אהיה בלונדיני לגמרי (או קירח)

Run Dudi Run

New member
תגיד, איפה זה צולם התמונה שלך?

יכול להיות שראיתי אותך איפשהו?

The WizardMan

New member
אתה מדבר אליי .. ?

התמונה צולמה בשברולט בזמן הופעה עם הלהקה שלי. בכל מקרה לא נראה לי שאני מכיר אותך אולי אולי בפנים או משהו כזה.

ShiN ShiN

New member
בטח שראית.. הגיוני... ../images/Emo13.gif

הוא הקלידן של כרום 22 ז"ל

למעלה