תומרונתם אמרה ששאלתי שאלת מליון דולר וכדאי להקדיש שרשור נפרד
אז...הנה, שאלה חשובה:
אם אתם לפני שינה ורואים שאתם על היפו..נאמר 40-50..(לא כזה נדיר אצלי..), מה כמות הפחמימות שאתם תאכלו כדי להיות מאוזנים ולא להגיע למצב חלילה של היפו קשה או מצד שני רמות גבוהות של סוכר...
הרי כשיש היפו, הגוף בסטרס ומגיב בעלייה של הסוכר וכך ממצב סוכר נמוך נמצא את עצמנו עם סוכר גבוה בבוקר..
ומה במצב של היפו עם אינסולין פעיל? נאמר נתתי אינסולין שעה לפני שבדקתי וראיתי היפו 40-50...יש לי עוד שעתיים לפחות של פעילות אינסולין..
איך אתם יודעים מהי כמות הפחמימות הדרושה לכם כדי לכסות עוד שעתיים של פעילות אינסולין?
אז...הנה, שאלה חשובה:
אם אתם לפני שינה ורואים שאתם על היפו..נאמר 40-50..(לא כזה נדיר אצלי..), מה כמות הפחמימות שאתם תאכלו כדי להיות מאוזנים ולא להגיע למצב חלילה של היפו קשה או מצד שני רמות גבוהות של סוכר...
הרי כשיש היפו, הגוף בסטרס ומגיב בעלייה של הסוכר וכך ממצב סוכר נמוך נמצא את עצמנו עם סוכר גבוה בבוקר..
ומה במצב של היפו עם אינסולין פעיל? נאמר נתתי אינסולין שעה לפני שבדקתי וראיתי היפו 40-50...יש לי עוד שעתיים לפחות של פעילות אינסולין..
איך אתם יודעים מהי כמות הפחמימות הדרושה לכם כדי לכסות עוד שעתיים של פעילות אינסולין?