תומר אליהו חתם לעונה אחת

דארקו

New member
תומר אליהו חתם לעונה אחת

במשא ומתן שנערך האמש במשרדיו של אלי ז'ינו, חתם תומר אליהו לעונה אחת בהפועל ב"ש!

דארקו

New member
היה פרסום ראשון אצל עובד קראוס

על החתימה... היום ב-2 בבוקר העסקה נחתמה יחד עם אליהו ועובד קראוס. שחקן סביר.. מה נראה לכם?

henry987

New member
אם הידיעה נכונה

לדעתי זאת החתמה מצויינת. הוא אחלה ששחקן

דארקו

New member
היתרון אצלו

שאפשר להשתמש בו גם כקשר אחורי(ככה שיחק בבני סכנין) וגם בכלם אחורי(הפועל עכו) והידיעה אכן נכונה.

HBSFC1

New member
אכן כן, תומר אליהו חתם בהפועל ב"ש

בפגישה שנערכה אתמול במשרדו של היו"ר אלי זינו יחד עם עו"ד ניב כהן, סוכנו של תומר אליהו, עובד קראוס, והשחקן עצמו, צורף תומר אליהו לסגל הפועל ב"ש. בפגישה שנקלעה לשעות דיי מאוחרות, חתם תומר אליהו על זכרון דברים עם הפועל ב"ש, כי ישחק במדי הקבוצה בעונה הקרובה. תומר אליהו הגיב לאחר החתימה לאתר 'עובד קראוס':" הצטרפתי למועדון גדול ואני שמח על כך. לפני כשנתיים שער שכבשתי נגד באר-שבע במדי סכנין, הוריד אותה ללאומית ואולי כעת זה הזמן לסגור מעגל ולהחזיר את באר-שבע לליגת העל. אעשה הכל כדי שהקהל ישוב ויביע אמון בקבוצה, אני מכיר היטב את גילי לנדאו ויש לי תחושה שאלי זינו יצטרך לשלם לי את מענק העליה בסוף העונה"

Lior Sarosi

New member
שאלהה

מישהוא פה ראה איך תומר אליהו משחק? מה הרמה שלו בערך הוא שחקן טוב משהוא לא עקבתי אחרי השחקן הזה בחיים לא יודע אם הרווחנו שחקן טוב או לא

דארקו

New member
שמעתי שהוא שחקן סבבה

יש איזה אחד בפורום ווינר וטוטו ועוד מישו קוראים לו שלומי גביש.. הוא אמר שהוא שחקן ברמה טובה יחסית ללאומיתת, אבל יש לו חיסרון כבלם ועדיף שהוא ישחק כקשר אחורי. כמו שהוא שיחק בסכנין שבו הוא היה טוב מאוד

למעלה