תוסף A

Revital52

New member
תוסף A

מחפשת ויטמין A (משמן דגים) טוב להוסיף לשמן הדגים של קרלסון. אני רוכשת מוצרים בעיקר מארה"ב.. אשמח לכל המלצה כולל מינונים (משקל גוף 13 ק"ג) תודה טלי

ויטמין A משמן דגים

יש גם לקרלסון עצמם. אנחנו השתמשנו בשלהם ובשל VITAMIN SHOPPE. הביאי בחשבון שיש שם גם שמן סויה.

Revital52

New member
תודה רבה ושאלה

האם Vitamin A Palmitate הוא ויטמין משמן דגים? שוב תודה רבה טלי

razgalili

New member
יעקב סקיר מיבא מוצרים שמיועדים לילדי ספקטרום

שהם במיוחד היפואלרגניים ונקיים מכימיקלים. היתרון הנוסף במה שהוא מיבא הוא שזה כבר מיובא, לא צריך יבוא אישי מחו"ל שזה הרבה כאב ראש.

Revital52

New member
אני מתגוררת בלונדון

אנחנו בעיקר מזמינים מוצרים מאמריקה (www.iherb.com , האם יש COQ10 איכותי שאני יכולה להזמין משם? יעקב סקיר אני מניחה מתגורר בישראל...עבורי זה עדיין להזמין מחו"ל. שוב תודה רבה טלי

אני קונה של TRADER JOES...

אפשר לקנות מיצרנים איכותיים באופן כללי כמו קירקמן, LIFE EXTENSION, JARROW זולים יותר ושווים ניסוי הם VITAMIN SHOPPE, DOCTOR'S BEST ובטח שכחתי כמה.

Revital52

New member
תודה רבה...לגבי קירקמן

לצערי קירקמן מאכזב אותי שוב ושוב. כנ"ל לגבי המולטיויטמין Everyday (מאוד חלש ובסיסי ביותר). קירקמן להערכתי מוערך יתר על המידה...שימוש בהרבה פילרים לא הכי מומלצים והרכבים פשוטים למדיי של התוספים. מה גם שה - Forms של התוספים מאוד בסיסי (למשל B12 ) . חברות שאני מצאתי איכותיות הרבה יותר לטעמי הן : Thorne research , Dynamic health, Life extension, Nature's answer, Allergy reserch group . Thorne research - יש להם מולטיויטאמין מעולה לדעתי ללא נחושת וברזל. לצערי אני לא הבנתי את החשיבות של מוצר ללא נחושת ולקחתי עד עכשיו מולטיויטאמין שכולל נחושת וברזל (כל החברות מייצרות לנשים בהריון עם התוספים הללו, לצערי). אני בהחלט תומכת בגישתך לקחת תוספים לפי הצורך. כל טוב טלי

מכירה כמה מהחברות שציינת והן טובות

אין ליניסיון עם Dynamic health ועם Nature's answer. לקחתי את דברייך על קירקמן לתשומת לבי. תודה על המידע לגבי התוסף של THORNE טוב לדעת.

Revital52

New member
קישור למוצר של Thorne ושאלה

http://www.iherb.com/Thorne-Research-Basic-Nutrients-III-without-Copper-and-Iron-180-Veggie-Caps/18134?at=0 בשל הריוני אני מתכוונת לקחת רק 3 ליום כך שצריך לחלק את המינון הנתון ל - 2. סה"כ לדעתי מוצר טוב מאוד...השאלה שלי היא מנסיונך האם ראוי ומתאים לנשים בהריון? מתלבטת לפני הרכישה, יש לי מספיק מוצרים שיושבים על המדף בבית ללא שימוש. תודה רבה טלי

לא יודעת לגבי כל אחד מהמרכיבים

אלה שאני יודעת המינון נראה בסדר, לא יותר מדי. ייתכן אפילו שכדאי לעשות השלמות. ויטמין C בהריון שנוי במחלוקת, למיטב ידיעתי, אם כי מחצית הכמות שם אינה גדולה. אני אישית לא לוקחת מולטי, ובטח שלא בהריון.

Revital52

New member
food science of vermont

Very good company, they have a great DMG product Sorry for writing in English (dont have Hebrew on this computer Again thanks for everything Tally

למעלה