תוספות למשחק...באופן קבוע!

gindis

New member
תוספות למשחק...באופן קבוע!

מעכשיו כל יום חמישי בבוקר (שעון ישראל) אנחנו נוסיף משהו חדש למשחק! לא יהיו יותר תוספות במשך השבוע! בברכה, ערן

Knuffles

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד! שלא נבוא נעשה משהו ופתאום נפגע ממשהו חדש :) כל הכבוד!

lordgarr

New member
הנה יש לי רעיון לשיפור...

כמו הכלבי שמירה שמונעים גניבת כסף בהתקפת קומנדו, אז תיהיה גדר הפרדה/שמירה או איך שאתם לא רוצים לקרוא לזה, הגדר תמנע גנבת אמדה בזמן התקפה כללית וזה יהיה חד-פעמי, או שהגדר תיהיה כמו מין מעצור כזה, נגיד ואתה תוקף עם 10000 חיילים רגילים אז הגדר נגיד תעצור 2000 או משהו כזה, 20% מהחיילים יעצרו ויחזרו למדינה של התוקף. ויש לזה שידרוג גם, גדר חשמלית: עוצרת והורדת 20% מהחיילים של המדינה התוקפת (למרות שזה קצת חזק), ויש גם טכנולוגיה נגד, כמו שמישהו אמר פה לאחרונה, חבלנים (רק שהוא אמר למוקשים), אז יהיו חבלנים שיוכלו לפרק את הגדר ואז היא לא תעצור לך חלק מהצבא...

Knuffles

New member
עזוב...

עזבו זה כבר יותר מדי צריך להשאיר את זה פשוט שלא יהיו מיליארד אלמנטים להתחשב בהם ולעשות התקפות נגד זה ואז לשני יש עוד משהו נגד מה שאתה עשית ואתה צריך עוד משהו נגד....די, מספיק :) רעיון יפה מאוד אבל לא מתאים למשחק הזה (לדעתי)

lordgarr

New member
אני רק מציע אני לא אמרתי...

... אני אמרתי שחייבים לממש את זה

ערן...

הייתי מציע דווקא שגם הכלבים יגרמו נזק לחיילים. הרי המוקשים גורמים נזק בשיעור של 50% מהכוח השריוני התוקף. בקומנדו היות ויש חיילים נגד חיילים,הייתי מוסיף שגם הכלבים יוכלו לקטול עד 25% מכמות הכוח הרגלי התוקף. זה יהיה יותר מושך,יותר קשה והרבה יותר מאתגר ומרתיע.

yyooonn

New member
לא חושב..

כבר מתחיל להיות מאוד קשה לתקוף.. מתקפה כללית גורמת להפסד של 50% מהטנקים.. ומה קורה אם יש לך 40 מליון חיילים? זה שווה למליארד בכח הכללי..

4ErNi BuMeR

New member
צודק

וגם צריך להוסיף "חיילים נגד חיילים" בציוד הצבאי. ו"חיילים נגד חיילים נגד חיילים" שימנעו מ"החיילים נגד חיילים" לפגוע ב"חיילים", זה יתן קצת יותר מחשבה בתוך המשחק...

tablul

New member
נכון..

וגם חיילים נגד חיילים נגד חיילים נגד חיילים, שימנעו מהחיילים נגד חיילים נגד חיילים לפגוע בחיילים נגד חיילים שבעצם פוגעים בחיילים. זה יוסיף מורכבות למשחק.

למעלה