תוספות שיער

כמעטית

New member
תוספות שיער

היי,
מעולם לא היה לי שיער ארוך (השיער שלי גדל עד מעט אחרי הכתפיים ומשם הוא נתקע), לכל אחד יש את האורך שבו השיער שלו נתקע ומשם הוא לא יכול לצמוח יותר.. ואצלי הוא מאוד קצר.
כבר כמה זמן שאני רוצה להגשים לעצמי את חלום הילדות (והבגרות) ולעשות תוספות שיער. אני מפחדת שבמידה ואני אוריד את התוספות -יהיו לי קרחות (השיער שלי דליל יחסית), האם יש בסיס לחששות האלה?
איזה שיטה הכי מומלצת קארטין? חרוזים? הלחמה? האם יש מישהו ספציפית שעשיתן אצלו ואתם ממליצות עליו?
תודה רבה

תוספות שיער לשיער שלא אורך.

היי, הרעיון של תוספות שיער אכן יכול לבוא על הפרק, עם זאת כדאי שתביני טוב טוב למה את נכנסת מבחינת תחזוקה.
תוספות שיער ניתן לחבר לשיער ע"י : 1.קליפסים. 2. חרוזים. 3. מדבקות קרטין. 4. חיבורי קרטין. 5.קוקיה.

עליך להבין (וגם על מעצב השיער שיתאים לך את החיבור הנכון) מה נכון לך יותר משלל החיבורים, לדוגמא: האם את ספורטאית שעושה הרבה ספורט וצריכה לחפוף בתדירות גבוהה
, האם את מעוניינת בשיער ארוך לארועים מסויימים
אולי לימים מסויימים בשבוע

האם את סובלת מנשירה
שיער עם שורש חלש

אם את מעוניינת לבצע תוספות שיער אך לא בטוחה לגבי ההתמדה שלך בשימורם
(טיפול נכון בשיער, הברשה מאוד עדינה שלוקחת קצת יותר זמן, הרמה של השורשים כל כמה חודשים ועוד, ועוד, ועוד...)
בכל אופן עליך לשבת עם עצמך ולהבין לאיזה מטרה את מעוניינת לבצע את התוספות שיער(במקרה הזה אורך).
בהצלחה
עומר שמעוני

למעלה