תוספים לתינוק שרק נולד

Revital52

New member
תוספים לתינוק שרק נולד

אני אמנם רק בשבוע 20 להריוני אבל מאוד מתעניינת בתוספים לתינוק שרק נולד. פרוביוטיקה - קראתי מספר מאמרים מאוד מעניינים על כוחה של הפרוביוטיקה במניעת אוטיזם. האם מומלץ להתחיל במתן פרוביוטיקה לתינוק שרק נולד , גם במקרה של הנקה. ויטאמין A - I D - האם מומלצים מיידית עם הלידה? שמן דגים - כנ"ל קולוסטרום ברזל - ידוע לי שמתספים בארץ בגיל מספר חודשים, האם מומלץ? **במידה ומניקים, האם יש צורף במתן של כל אלה? תודה רבה טלי

תוספים לתינוק

מזל טוב על ההריון! פרוביוטיקה - אפשר, בלי אינולין. אמור לעזור לתינוקות שסובלים מריפלוקס (מה שקראו פעם "קוליק"). ויטמין D ו-A - אני נותנת ויטמין D, אפשר בהחלט גם A שמן דגים - אני חיכיתי קצת. התחלתי לתת רק לאחרונה. קולוסטרום - רק אם לא יונק. ברזל - רק אם הוכח צורך (לדעתי האישית). אני תיספתי רק ויטמין D ממש מההתחלה, והקפדתי על תזונה טובה ומאוזנת עם כבד פעם בשבוע (ויטמין A) ובשר אדום ועלים ירוקים (ברזל ועוד). נכון לעכשיו הוא משגשג
.

Revital52

New member
במידה ומניקים?

תודה רבה תמי ונהדר לשמוע שתינוקך משגשג... רק לוודא שמדובר במידה ואת מניקה...לתת רק ויטאמין D בהתחלה....? שוב תודה טלי

זה מה שאני עשיתי

את יכולה לבחור לעשות אחרת
. אלמלא היה לו אח אוטיסט ולי היה מחסור גדול ב-D בהריון, גם את זה לא הייתי נותנת. בהנקה יש כל מה שצריך, בהנחה שהאם בריאה ואוכלת נכון.

למעלה