תוספי מזון לבעלי החיים והתרופות שלהם.

תוספי מזון לבעלי החיים והתרופות שלהם.

כיוון שמדובר בבעלי חיים ל"תעשיית המזון" שנמכרים ללא כל כיתוב על האריזה - אנא פרסמו את רשימת "תוספי המזון" והתרופות שניתנות ל"בעלי החיים" המיועדים לתעשיית המזון

אם תקרא קצת בפורום תגלה שהנושא לא קיים פה

אין כאן דיונים על תעשיית המזון, וטוב שכך, הפורום נועד לגידולים פרטיים, בגידול פרטי אנחנו לא מתעסקים בתוספי מזון ותרופות בצורה שתורגש או תהיה בעלת השפעה, ז"א חיה שחולה ניתן לה תרופה, אז לכן השאלה שלך לא במקום בפורום זה, המשך גלישה נעימה.

מתנצלת. אז רק על תחום החיסונים - אם כך .....

אני מבקשת פרטים (( אין פורום אחר שמתקרב לנושא הזה)) על סוג החיסונים שניתן לבעלי החיים ועל היצרנים של החיסונים הללו - ואם מדובר בוירוסים מוחלשים או מומתים למשל. אני מבינה שזה לא המקום המתאים לשאול את השאלות הללו - אבל אין פורום אחר - וכאשר מדובר על "בריאות ילדינו" כדאי לדעת הכל ואי אפשר לסמוך על "איגוד הוטרנרים" שיעשה בשבילנו את העבודה...

יש בפורום ווטרינר שאולי יהיה פה ויענה

על השאלה שלך, אני מעדיף לא לרשום דברים שאולי לא יהיו מדוייקים.

vetonbike

New member
חיסונים לבעלי חיים

שלום רב החיסונים שניתנים לחיות המשק הם חלק ממדיניות למנוע התפשטות של מחלות כדוגמת הפה והטלפיים הבעבועות צאן דבר וכו שחלקם הגדול אינו זאונטי ( ז"א מחלות שעוברות בין אדם לחיה ) אך מונעות אבידות רבות בקרב בעלי החיים ישנם מחלות כדוגמת ברוצלה (קדחת החום ממלטה) שעוברת בחלב כבשים לאדם במידה שהן חולות וכמובן לא מחוסנות. דאגתך לילדים היא גם דאגתי ומשום שהבעיה המרכזית היא לא חיסונים אלה כמויות גדולות של אנטיביוטיקה והורמונים אשר ניתנים לחיות המשק. לכן המלצתי לקנות עופות אורגנים ולהמעיט בצריכת הבשר בכלל.

למעלה