תוספי מזון

אבו זקן

New member
תוספי מזון

לפי המאמר המסכם הזה יש עדויות מחקריות להשפעה חיובית של כמה תוספים. בראש הרשימה: חומצה אלפא-ליפואית וחילבה. אני מתכוון לערוך ניסוי עצמי בחומצה האלפא-ליפואית (על החילבה אני אדלג מטעמי איכות הסביבה) ואם אשאר בחיים אדווח על התוצאות.

עריכה: הממ, כנראה שהניסוי יידחה קצת עד שאתייעץ עם הרופא בעניין: "Use of ALA is a risk factor for the development of insulin autoimmune syndrome (IAS), also known as Hirata disease, a rare cause of hypoglycemia due to the production of auto-antibodies to insulin in individuals who have not previously been treated with insulin."

shron17

New member
חילבה להורדת סוכר ,הכוונה לשתיית המים המרירים.

על פי שיטת הטיפול של הרמב"ם.
&nbsp
הרבה אנשים טועים ומשלבים בתפריט אכילת חילבה ,
במקום שתיית מי-ההשרייה של החילבה,שהם אלה המורידים את רמת הסוכר.

תומרונתם

New member
מנהל
מישהו פעם העיר את תשומת ליבי...

"תוספי תזונה", ולא "תוספי מזון"

&nbsp
נשמח אם תדווח לאחור!

ladybug4NLP

Active member
דווקא ולמרות שלא נולדתי קרוב לעדה-אני מאד אוהבת חילבה כאוכל

ומעניין שלי זה לא עושה ריח גוף.
מה זה עושה לסוכרת? זה תלוי בשלב. אם כבר צורכים כדורים - לא חושבת שעוזר.
דווקא את החומצה ALA חשבתי בעצמי לנסות (טוב גם לדיאטה)
בזמןו האחרון אני צופה בתוכנית של ד"ר עוז, יש לו כל מיני הצעות מעניינות. מצד שני-אם ניקח את כל מה שהוא מציע,
צריך לעבוד משרה שלמה רק בשביל לממן את התוספים. בכל תוכנית יש לו 4-5 שכאלה.

אני מקווה שיש לו יושרה וזה לא ממומן על ידי החברות הנ"ל

אבו זקן

New member
ד"ר אוז

ד"ר אוז הוא רופא טוב שמכר את נשמתו בעבור בצע כסף, והוא מקדם בתוכניתו תרופות אליל שונות ומשונות שאין להן שום ביסוס מחקרי (אבל יש להן ביסוס כלכלי).

לפי החתימה שלך את אולי לא תתרשמי יותר מדי, אבל אחרים אולי ימצאו עניין במאמר הזה למשל, מתוך האתר המצויין http://www.sciencebasedmedicine.org .

אבו זקן

New member
צודקת, תודה על התיקון

כמו שתמ"ל אינו "תחליף מזון לתינוק" כפי שטועים לחשוב, כי הוא מזון ולא תחליף...

ladybug4NLP

Active member
לא הבעתי את דעתי על ד"ר אוז למרות שהתוכנית שלו בהחלט נחמדה

עם זאת הוא מביא לידיעתי דברים שאני שמחה לבדוק.

ולצערי המילה science במקרים אלה אומרת לי מעט מאד.
רב השיטות שאני עובדת איתן לא הוכחו באופן מדעי ובכל זאת הן עובדות נפלא.
בכלל היום קשה מאד לעשות מחקר מאחר ורב חברות התרופות הן אלה המממנות את המחקרים.
מחליטים קודם מה רוצים להשיג ואז מציגים את השאלות.

אני לא אומרת שכולם אבל יש הרבה.
וגם אחרי 15 שנה כשזכות על תרופה פוקעת, פתאום מגיעים למסקנה שזה מסרט/גורם להתקפי לב ועוד ועוד.
לדוגמא ביא את reductil לדיכוי תאבון, VIOX הורדת לחץ דם ו/או דלקות וגם AVENDIA תרופה לסוכרת.
וכל זה באישור ואחי מחקר מדעי.
וגם את הפלואוריד שאותו הכריחו לצרול במי השתיה שלנו, עכשיו מפסיקים.
לכל בעד יש נגד והפוך וכדאי תמיד לנסות לבדוק מה המחיר שמשלמים (או שלא) עבור כל דבר

גם בשבועת הרופאים וגם ביהדות יש מה שנקרא "סור מרע ועשה טוב" קודם לא לעשות נזק ורק אח"כ לרפא

אבו זקן

New member
כמו שחשבתי, זה לא מרשים אותך...

לא אכנס לויכוח הזה, פרט לציון העובדה שהמחקר המדעי, עם כל חסרונותיו, הוא הדרך היחידה לקבל מידע אמין על העולם. כל אותן תרופות שהזכרת, אשר הורדו מהמדף דווקא מוכיחות את הטענה הזאת, לא שוללות אותה. אם פה ושם מתמוטט גשר ונגרם אסון את מציעה לנסוע על גשרים שלא תוכננו ע"י מהנדסים? אני מניח שלא.

ולגבי הפלואור, המוני ילדים עוד ישלמו את מחיר הבורות של שרת הבריאות שלנו. יחד עם מע"מ אפס על דירות נראה ש"יש עתיד" זה קיצור של "יש עתיד, ואנחנו נהרוס אותו".

עריכה: מאמר על הפלואור : http://mada-duh.com/2014/08/100

למעלה