תוספת בניה

זיו25

New member
תוספת בניה

יש לנו תוספת בניה לבית, אך אויה! יש שבר בדיוק בנקודת החיבור. ( סדק לכל אורך התוספת). האם אפשר לסדר זאת? מי יודע? חלק מאנשי המקצוע ששאלתי ענו לי - בוודאי. וחלקם השני שלל זאת. ? תודה, זיו.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifסדק בתוספת בניה

ניתן לתקן סדק בתוספת בניה אך ראשית יש לבדוק מספר דברים 1. כמה זמן עבר מתוספת הבניה עד היום האם החורף האחרון היה החורף הראשון 2 . מה רוחב הסדק האם הסדק הוא סדק בעל רוחב שאפשר להכניס בו יד או הסדק הוא סדק דק 3. האם תוספת הבניה יושבת על יסודות ניפרדים מהבית הקיים או על יסודות מחוברים לבית הקים לכל אחת מהתשובות יש פיתרון אחר הרבה קבלנים לא מעונינים לטפל בזה מאחר וטיפול נכון מצריך מעקב ממושך ועבודה יסודית מה שהיום לא כל כלך מקובל במקומותינו כי אני מדינה של מחפפים ברובם הגדול אם תמסור לי את הפרטים ששאלתי אוכל לעזור לך בפיתרון הבעיה

אני1

New member
מומלץ לפנות למהנדס שפיקח על העבודה

אם יש לך סדק מיבני אתה בבעיה או מומלץ לקבל חוות דעת ממהנדס אחר שהוא נייטרלי . או שתנסה לברר בעיריה במחלקת הנדסה , תמיד יהיה שם מפקח בניה שיהיה מוכן לבצע ביקורת לאחר שעות העבודה .

זיו25

New member
זה מבנה לפני זמן רב...

וחוץ מזה, לכל הרחוב יש את אותה התוספת ו...נכון... את אותו הסדק...

מאגר

New member
../images/Emo140.gifסימן שי בעיה כללית

סביר להניח כי הביסוס במקום לא תוכן נכון או נעשה בצורה חובבנית כפי שאנו יודעים כבר מהעבר על עבודות כאלה בארץ יש להתיעץ עם מהנדס ביסוס אזרחי אם אין צורך בהוספת ביסוס לקיים ראה תשובתי בנושא סגירת סדקים

זיו25

New member
הנה כמה תשובות !

1. הבית נבנה לפני בערך 20 שנה. תוספת הבניה לפני כ 10 שנים בערך. 2. במקומות מסויימים הסדק הוא קטנטן. במקומות אחרים אפשר להכניס יד ללא כל בעיה... 3. ולגבי היסודות... התוספת יושבת על יסודות חדשים ... לפי מיטב ידיעתי... אמרו לי משהו על... יריעת יוטה...?

מאגר

New member
../images/Emo91.gifסדק בתוספת בניה

לפי דברך סביר להניח כי תוספת הבניה שקעה עקב ביסוס לא נכון אותזוזה של האדמה מתחת ניתן לתקן סדקים אלא ע"י תפר התפשטות בחומרים סיליקוניים או אקריליים המוזרקים לסדק בלחץ עבודה זו נעשת ע"י חברות מיוחדות המתמחות בתוחם האטום ישנן חברות רבות בארץ כמו נגב אלוני היושבים ברמת גן ברח´ אבא הלל 154 טלפון 03-6103366 פקס 03-7529339 או למסטר פקס מקבוצת איטונג זה מה אני זוכר כרגע סבהיר להניח שיש יותר אך איני זוכר אם אזכר אכתוב לך אבל רצוי להתיעץ עם מהנדס ביסוס אולי יש להוסיף ביסוס נוסף לפני שמבצעים תיקון מסוג זה

סדק התפשטות

זיו שלום העניין שלך הוא עניין מוכר והוא מתרחש בעיקר במקרים מהסוג שלך לצערי קבלן השלד לא נתן את דעתו לשקיעות מבנים חדשים מול ישנים ואולי גם מהנדס הפיקוח לא שם דגש בעניין. לענייניו ניתן לטפל בצורה מקצועית ע"י הגדרת פח תפר ואולי גם פרופיל גיבוי ואיטום עם החומר המתאים . תוכל לפנות לחברת פרוייקטטים הנמצאת ברמת גן 5751323 אני מקווה שהם יוכלו לתת לך פתרון - מה שבטוח הם מקצועים בעניין. בהצלחה .

למעלה