תוספת טעימה לכול מנה עיקרית :

ויוי 25

Well-known member
אפשרות נוספת לשעועית - הירוקה המוקפצת:
ניתן להחליף את הפטריות בפרחי -כרובית קטנים אותם מבשלים 5 דקות ומסננים,
ולהקפיץ במחבת גדולה את השעועית -הירוקה עם פרחי -הכרובית,
וגמבה חתוכה לקוביות קטנות ,בצל קצוץ - ושיני שום.
וכאשר קוביות -הגמבה מתרככות ,מפזרים מעל הכול מעט עלי-תימין טרי,
וכף וחצי זרעי-שומשום, או מקלוני -שקדים, ולאחר דקה הקפצה מכבים את האש,
וזה מוכן.
תוספת מהירה ,קלה להכנה וטעימה!
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה