תוספת מגנזיום

סמדר8

New member
תוספת מגנזיום../images/Emo184.gif

ממשיכה עם המידע שקבלתי, לפני שיעלם... לקיחת מגנזיום כתוסף אסורה על מי שסובל מלחץ דם נמוך (כמוני). לא כל כך זוכרת את ההסבר המדעי...

dodo281

New member
סמדר - תודה ../images/Emo13.gif

ונשמע הגיוני - מגנזיום מרפה שרירים=מפחית לחץ על כלי-הדם=מוריד לחץ דם. סמדר, אמרי נא - אם אין מניעה
מהו לחץ הדם הנמוך אליו את מתייחסת ? ומה את חשה בשל כך?

סמדר8

New member
לחץ הדם שלי...

מזמן לא מדדתי. אבל נע סביב 90 - 60. בהריון האחרון היה אפילו נמוך מזה. מה מרגישים? סחרחורת כשקמים מהר מידיי מהמיטה, חולשות לפעמים, מגיעה לסף התעלפות בקלות... (מזהה את זה ופועלת בהתאם.) לא התעמקתי בתופעות ולא הקדשתי להן מחשבה יתרה - אני פשוט שמחה שאין לי יתר לחץ דם...

mira ker

New member
סמדר, רופא פעם המליץ לי לשתות

קפה שחור על הבוקר, כי גם לי הייתה תקופה ארוכה לחץ דם כמו שלך. עכשיו הוא התחיל לעלות. והוא היום 130/80 אולי עליתי במשקל מאז. ואולי בגלל הגיל. מי יודע. מה שבטוח שעם הגיל והלחץ דם הנוטה לעלות באופן נורמלי הסחרחורות יעלמו. ערב טוב מירה

sayv

New member
איי איי... הסימפטומים נשמעים מוכרים

מדי... גם אצל אמי. אבדוק בקופ"ח לחץ דם- כשאני חושבת על זה, הכאבי ראש התחילו עם תחילת השימוש במגנזיום במקביל לרודיולה...

mira ker

New member
אם כך, תוספת מגנזיום טובה

למי שיש לחץ דם נורמלי או גבולי כמוני? האם המגנזיום מוריד לחץ דם?

mira ker

New member
אם כך, תוספת מגנזיום טובה

למי שיש לחץ דם נורמלי או גבולי כמוני? האם המגנזיום מוריד לחץ דם?

סמדר8

New member
מירה...../images/Emo4.gif

צר לי - אין לי שמץ של מושג, כדאי לשאול מישהו שמבין בזה... בטח כל רופא קונבנציונאלי יידע. כל טוב

mira ker

New member
תודה סמדר, ראיתי את תשובתה של

זוהרה, והיא אכן מאשרת שהמגנזיום מוריד את לחץ הדם. וזה טוב לכאלה שיש להם לחץ דם גבוה.

למעלה