תוספת סטרואידים

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
תוספת סטרואידים

תוספת סטרואידים
קראתי בפורום פוריות שרשור בדבר מתן סטרואידים בשם dexamethasone במהלך הטיפול על מנת לשפר את איכות הביציות. רוב הבנות שכתבו שם על נסיונן עם התרופה הזו דווחו על שיפור משמעותי במספר הביציות שנשאבו, באחוז ההפריות ובאיכות העוברים (לפחות אחת מהן דווחה על הריון בתום הטיפול שבו לקחה את הסטרואידים הללו). מישהי כאן עברה טיפול כזה?

mali29

New member
אני עברתי לפני 3 חודשים טיפול כזה

תוספת סטרואידים
קראתי בפורום פוריות שרשור בדבר מתן סטרואידים בשם dexamethasone במהלך הטיפול על מנת לשפר את איכות הביציות. רוב הבנות שכתבו שם על נסיונן עם התרופה הזו דווחו על שיפור משמעותי במספר הביציות שנשאבו, באחוז ההפריות ובאיכות העוברים (לפחות אחת מהן דווחה על הריון בתום הטיפול שבו לקחה את הסטרואידים הללו). מישהי כאן עברה טיפול כזה?
ולא הריתי, הפעם אני שוב על סטרואידים וב23.02 אני אוכל לספר לך אם זה עזר או לא.....

אםל2

New member
מחזיקה לך אצבעות! ../images/Emo45.gif

ולא הריתי, הפעם אני שוב על סטרואידים וב23.02 אני אוכל לספר לך אם זה עזר או לא.....
מחזיקה לך אצבעות!

האם היו אצלך יותר ביציות/הפריות/עוברים טובים בהשוואה לטיפולים ללא הסטרואידים? סופ"ש נעים!

mali29

New member
בהחלט היו ביציות באיכות טובה

מחזיקה לך אצבעות!

האם היו אצלך יותר ביציות/הפריות/עוברים טובים בהשוואה לטיפולים ללא הסטרואידים? סופ"ש נעים!
בהחלט היו ביציות באיכות טובה
וההוכחה היא שפעם שעברה נשאבו 5 ביציות וכל ה5 הופרו (באיקסי) הפעם היו לי הרבה יותר ביציות ו80 אחוזי הפריה שזה יפה מאוד. כמות הביציות היתה גדולה הפעם פשוט מפני שהחלפנו פרוטוקול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה