תוספת סידן ???????

bajura

New member
תוספת סידן ???????

אני רוצה לשאול האים יש צורך בתוספת סידן לתינוק בן 13 חודשים שהתחיל בדיאטה. יש לציין שהוא עדיין יונק אך גם האימה נמנעת ממוצרי חלב. האו מקבל לפעמים מעדנים מסויה מעושרים בסידןת אך לא נראה לי מספיק. בדרך כלל ילדים שעושים את הדיאטה מקבלים תוספת סידן ????? אם כן, איזה ו איפו לקנות ? ועוד שאלה . איפו אוכל להשיג מולטי מנרלים לידים ?????. האם יש דבר כזה ???? היתי בסופר פארם ורכשתי ויטמון(מינרלים וויטמינים ביחד) אך כשה יגעתי הביתה שמתי לב שמכיל גלוטן. :+( שוב פעם תודה רבה. מכלה + LIOR 13 חודשים.

razgalili

New member
למה התינוק בדיאטה?

אם התינוק יונק הוא מקבל את הסידן ממך. באופן כללי בני אדם זקוקים להרבה פחות סידן ממה שחברות החלב מוכרות לנו. מולטי מינרלים לילדים - עדיף בהרבה להשיג פורמולות שנועדו לאוטיסטים כיוון שהן היפר אלרגניות ואינן מכילות ברזל ונחושת שעדיף להמנע מהן. יעקב (שם משתמש JACOBSK) מיבא כאלה לארץ.

bajura

New member
למה כדאי להמנע מברזל?????????

מודה לך מאוד. אלך לברר על יעקוב. רק עוד שאלה נוספת. למה עדיך להמנע מברזל???????? לבן שלי רמת ברזל (IRON) נמוך. ולכן הרופא המליצה על מתן תוספת ברזל במינון גבוה. הוא מקבל 27.5 MG ליום שזה בכלל לא מעט לגילו. לכן נורא חשוב לי לדעת איזה בעיה יש אם מתן ברזל לילדים שלנו. אפילו שבסוף החליט להמשיך לתת, כדאי שאדע מה הסיכונים. תודה רבה, מכלה

khisha

New member
ברזל ממקור שאינו טבעי איננו נספג.

לכן הוא לא יעיל. למרות האנמיה שיש להרבה ילדים בספקרטרום רצוי לקבל ברזל ממקור טבעי כמו בשר. אני מכיר בחורה צמחונית אידאולוגית שנאלצה "לחזור בתשובה" כי לא הייתה לה ולבן שלה ברירה אחרת. לקח לה כמה שנים של לימודי ביוכימיה ופרוטוקול כדי להשתכנע סופית כי אין מקורות תחליפיים. נחושת בד"כ נמצאת בעודף אצל ילדי ספקטרום לכן יש להמנע ממנה.

vered73

New member
ואני מכירה בחורה צמחונית, שיש לה 13.5

המוגלובין ואין לה מחסור בפריטין או כל מדד אחר של ברזל. וזו אני. מספיק עם ההטפה לבשר. יש אפשרויות אחרות!

למעלה