תוספת קלה ומהירה למנה עיקרית - שעועית ברוטב עגבניות
שלום
מטגנים בצל אחד קצוץ במעט שמן קנולה ומלח עד להזהבה קלה.
מוסיפים בקבוק שלם של רוטב עגבניות MUTTI מסוג Passeta ומעט מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים 2 שקיות סנפרוסט של שעועית ירוקה.
מבשלים עוד כחצי שעה.
פשוט, מעט מרכיבים וטעים.
אמש הכנתי שוב כרוב ממולא. הפעם השתמשתי בקבנוס של מזרע (קבנוס קלאסי 1 חבילה) והוספתי גם 150 גר' ביקון. שניהם טוגנו במחבט על אש קטנה עד להשחמה קלה והוספו לתבשיל.
הבדל גדול מהאפשרות הכשרה של זוגלובק או אחת האחרות (יחיעם או טירת צבי). יצא אחד המוצלחים.
שלום
מטגנים בצל אחד קצוץ במעט שמן קנולה ומלח עד להזהבה קלה.
מוסיפים בקבוק שלם של רוטב עגבניות MUTTI מסוג Passeta ומעט מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים 2 שקיות סנפרוסט של שעועית ירוקה.
מבשלים עוד כחצי שעה.
פשוט, מעט מרכיבים וטעים.
אמש הכנתי שוב כרוב ממולא. הפעם השתמשתי בקבנוס של מזרע (קבנוס קלאסי 1 חבילה) והוספתי גם 150 גר' ביקון. שניהם טוגנו במחבט על אש קטנה עד להשחמה קלה והוספו לתבשיל.
הבדל גדול מהאפשרות הכשרה של זוגלובק או אחת האחרות (יחיעם או טירת צבי). יצא אחד המוצלחים.
