תוספת ריצפת גלריה

gilk1111

New member
תוספת ריצפת גלריה

שלום. אני גר בבית ,ומעוניין לבנות גג רעפים עם חדרון בגג. המיפתח בגג הוא 6.7 מטר. אילו רלסים מומלץ לשים על מיפתח כזה? מה המרחק בין כל רלס.? אני מתכוון לתפוס את הרלסים בתוך חגורת בטון. תודה.

לא לתכנן קונסטרוקציה לבד!!!!../images/Emo18.gif

היי גיל!!! החוק קובע שכל שינוי , אפילו פנימי דורש היתר!!!!!!!! ולא סתם. בדיוק כדי שאנשים כמוך, למשל, לא יקבלו עצות מסוכנות באינטרנט או יסמכו על קבלני "סמוך" למינהם !!! כוונת החוק להגן על הדייר ולוודא שהבית כשיר למגורים ובטוח אני לא מנסה להטיף מוסר וגם לא להכריח אותך להגיש היתר. אבל לפחות תקח מהנדס שיתכנן את הקונסטרוקציה לפי העומסים הקבועים בחוק. בנפשך הדבר!!!!!!!! ועוד משהו. אם בעתיד (וזה קורה כמעט תמיד) יתגלה דבר הגלריה תצטרך להגיש תכניות. ואז תהיה חייב לצרף, כתנאי להיתר , חישובים סטטים של המבנה. אי לכך, גם אם אתה מתכוון שלא לבקש היתר ולדווח לרשויות על הגדלת המטרז´ (עברה על החוק...) לפחות שיהיו בידיך כל המסמכים הדרושים , אם.... ולא, יהיה מאוד קשה עד כדי בלתי אפשרי למצוא מהנדס שיהיה מוכן, בדיעבד, לחתום לך על התכניות!!!!!! גשר המכביה הוא אירוע ששינה את התייחסות המהנדסים לחתימתם!!!!!! בהצלחה!!!!!

amic

New member
כל הכבוד לך על ה"אומץ".אני רוצה

לבנות בנין של 5 קומות אתה מוכן לתכנן לי אותו???

BOLDER

New member
בניה של כזה וכאילו

גיל בניה אינה משחק אל תיקח חיים בידיים אפילו בצחוק לכן - תכנן! בנקודה זו- פנה לבעל מקצוע. ואולי אפילו תחסוך בשורה התחתונה בחומר כיוון שהמהנדס יחשב את החישובים הסטטיים של הגלריה מה שיכול להוזיל עלויות של "נראה לי מתאים". אל תחסוך! קובי

למעלה