תוספת שכר במשמרת לילה- נתב"ג

mor1450

New member
תוספת שכר במשמרת לילה- נתב"ג

היי,

היום הייתי בראיון ראשוני למוכרת בסניף סטימצקי בנתב"ג.
לדאבוני, התבררתי היום שלמעשה מקבלים שכר רגיל גם במשמרות לילה (בתירוץ של "הבונוסים מפצים על זה").
לא נפלתי. מה הטעם בלקרוע את התחת ולעשות ליללות, אם למעשה אני יכולה לעשות את אותו הכסף במשמרת נורמלית מהבוקר עד הצהריים.?
עוד דבר מאכזב (אבל קצת פחות)- אין אופציה להגיע עצמאית. רק בהסעות.מה שאומר שאם משמרת מתחילה בשלוש בבוקר- שורפים איזה שעה וחצי הלוך וחזור בהסעות שלהם.
מחר יש לי ראיון נוסף, והאמת, שאני לא קופצת על המשרה כמו לפני שהתבשרתי בכך.

בקיצור- מאכזב מאוד.

אני שוקלת לפנות גם לג'יימס ריצנדסון לתפקיד קופאית (לא דיילת מכירות).
יש פה מישהו שעןבד שם או עבד שם בעבר שיכול לספר לי על התנאים פחות יותר?
משלמים לילות תוספת שכר על לילות, ניתן להגיע עצמאית, יחס.
אשמח לכל פיסת מידע.

תודה

נשמע עגום

אם ככה, למה לאנשים לעבוד אצלם ולא בסניפים אחרים של סטימצקי? הרי כל היתרון בעבודה שם זו האפשרות לעבוד בשעות הלילה ובסופ"שים, ולגבי הבונוסים... שוין.

נשמע מוזר העניין של היעדר אפשרות להגעה עצמאית, אני מניחה שייתכן שזה נובע מחשש לביטחון של העובד, אחרי הכל נהיגה אחרי לילה ללא שינה זה לא דבר בטוח.

כתבו כאן בעבר עובדי דיוטי, את מוזמנת לעשות חיפוש, ואם יצוצו פה כמה כאלו - נשמח לשמוע.

LemonLimeLilach

New member
זה חוקי בכלל?

למיטב ידיעתי יש שעות לילה שעליהן אמורים לקבל שכר שונה (מ22:00, אז לא כל משמרת הלילה, אבל חלקה, וגם חלק ממשמרת ה"בוקר").

בריצ'רדסון יש תוספת לילה ויש תוספת שבתות (ואת צודקת, לעבוד את השעות האלה בשכר גבוה יותר זה משתלם- ולאו דווקא עבודה קשה יותר) ובנוסף גם על מכירות קופה. בזמן שעבדתי שם היה אפשר להגיע עצמאית.

mor1450

New member
לצערי זה חוקי

מחדל בעיני, ההגבלה היחידה היא שמשמרת לילה בהגדרתה היא 7 שעות ולא שמונה. ככה שהחל מהשעה השמינית זה 125%

בדקתי מול סניפים אחרים של סטימצקי- בהם אין בונוסים כלל.
הייתי היום בראיון והתקבלתי.
אתחיל לעבוד מכיוון שזה ללא התייחבות ו"אין חכם כבעל הנסיון"- ועדיף לי לתחיל אשר להמשיך לשבת בבית.

בדקתי גם על ריצ'רדסון- הבנתי שמרוויחים יותר על מכירות, מדובר באותם הסעות, אבל אין התחשבות כלל באילוצי העובדים- משבצים את עובדים איך שנוח להם וזהו

LemonLimeLilach

New member
בזמן שאני עבדתי שם

זה לא היה נכון לגבי אילוצי עובדים. ברור שאי אפשר להיענות להכל ולכולם וגם צריך לתת מספר משמרות מספק אבל כן היה אפשר לבקש בקשות. ובנוגע להסעות, זה נכון שיש הסעות, אבל אפשר להגיע עצמאית (בדקתי עם חברים שעדיין עובדים שם). בהצלחה

טוב שכתבת את זה

הייתי אמורה להגיע אליהם לראיון אתמול, בסוף לא יצא לי להגיע. וכנראה שטוב שכך...

בהצלחה בכל מקרה.

דנ120

New member
מתוך ניסיון , במידה ויש אופציות אחרות כדאי

ל'דלג' על סטימצקי בנת"בג .

למעלה