תוספת שכר לבעלי תארים נוספים?

• פותח הנושא dbs11
  • פורסם בתאריך

dbs11

New member
תוספת שכר לבעלי תארים נוספים?

היי לכולם, אני לומדת הסבה לעו"ס מפסיכולגיה ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם ישנה תוספת שכר עבור בעלי תארים נוספים?... תודה מראש על כל התייחסות

dardara

New member
במגזר הציבורי,אין תוספת לבעלי שני

תוארים רק עוד שבעה אחוז לבעלי תואר שני בעבודה סוציאלית

אגי פז

New member
לא תוספת ישירה אבל אפשר לקבל משהו

שלום לך, אמנם אין תוספת שכר ישירה על התואר ,אך חלק מן הקורסים בלימודי הפסיכולוגיה (ואולי אפילו כולם) מוכרים כנקודות לצורך גמול השתלמות. לאחר סיום התואר בע"ס תוכלי להעביר ליחידת ההשתלמויות של האיגוד את רשימת הקורסים. עד כמה שידוע לי ניתן להגיע עד מקסימום הגמול שהוא כ10.8 %. כלומר התואר הנוסף יקנה לך בסופו של דבר תוספת גדולה יותר מתואר שני בע"ס... בהצלחה ! אגי שבוע טוב, אגי

dbs11

New member
הייתי בטוחה שאני מפנטזת...

שאולי תיהיה תוספת שכר... נעים לשמוע, תודה רבה לכם על התשובות המהירות והאופטימיות... ביי ביי

m a n d e

New member
תקבלי על התואר הנוסף גמול השתלמות

מלא. מניסיון. זה בהחלט מחמם את הלב שלפחות משהו יוצא מהתואר ההוא

עו"סים בשוק הפרטי

מעניין להשוות בין משכורות של עו"סים בשוק הפרטי, ללא ההטבות והתוספות שמוזכרות כאן מפעם לפעם, לבין משכורת של עו"ס במגזר הציבורי. ככל הידוע לי עו"ס "פרטי" מרוויח בד"כ יותר מעו"ס במגזר הציבורי (לפחות ככל שמדובר בעו"ס צעיר כי לוותק אין כל כך משמעות בשוק הפרטי).

m a n d e

New member
אני עובדת גם וגם

ואכן במשרה הקטנטנה של השוק הפרטי (25%) אני מרויחה לא רע. אבל כמו שאמרת, אין תוספות ואין וותק, ואין משמעות לניסיון הזה ואני בדרך כלל לא מציינת אותו, אלא כשרלוונטי ממש. אבל, השוק הפרטי הוא קשה. זה לא כמו לעבוד במקום שהתקן וודאי (יחסית). חברה פרטית מנוהלת היום על ידי X מחר על ידי Y. היום התפקיד שלך רלוונטי ומכניס, מחר אתה עלול למצוא את עצמך בלי. אז נכון שגם במדיניות הקיצוצים הנוכחית אין שום דבר בטוח, אבל האג'נדה לפחות אמורה להיות צורך, ולא שישאר לבוס כמה שיותר. * " קיציצ קרא לי "נאיבית" אבל, אני לא הייתי שמה את כל ה"ביצים" בסל הזה"*

מה המרחק היום בין הפרטי לציבורי

כאשר גם במגזר הפרטי יש כבר שיקולים כלכליים שמוכתבים על ידי משרד הבריאות? אם סוגרים מחלקות בבתי חולים פסיכיאטריים (שלא לדבר על סגירה בכלל) בגלל שיקולים כאלה, אז נראה לי שהמרחק בין השניים מצטמצם.

noffit

New member
האם מקבלים נקודות גמול

גם על תארים אחרים / קורסים אחרים? כמו סוציולוגיה לדוגמא? מאוד הייתי רוצה לדעת מה השכר ההתחלתי בשוק הציבורי. מלבד זה האם בוגרי תואר ראשון בפסיכולוגיה עם תואר שני בעו"ס (כדוגמת המסלול בחיפה) מקבלים גם הם נקודות על התואר הראשון בפסיכולוגיה?

dbs11

New member
מה הכוונה לגמול השתלמות מלא?

סליחה על הבורות...ותודה על ההתייחסות

SuperGirl 25

New member
כלומר שתקבלי את מלוא התוספת

שניתן לקבל כגמול התשלמות. הרי ניתן לצבור נקודות של גמולי השתלמות עד סכום מסויים ולפי מה שרשמו לך כאן, תוכלי, בעקבות ההסבה, לקבל את מלוא גמול ההשתלמות באופן אוטומטי (או לפחות כך הבנתי...). מה שכן, אם תעברי קורסים מקצועיים במהלך עבודתך כעו"ס, לא תקבלי עליהם גמול השתלמות (שוב, כי יש "מכסה" מסויימת לכך).

m a n d e

New member
כן, תוספת של 10.8% מהשכר שלך

זה גמול השתלמות מלא שיגיע לך על התואר הנוסף שיש לך. ומכיוון שזו התקרה, כל קורס שתעשי אחר כך לא ייחשב לצורך גמול השתלמות כי ה"גמול" שלך יהיה מלא. (שזה אגב מצב שהרבה עוס"ים רוצים להיות בו)

dbs11

New member
נעים לשמוע...

מעניין ואפילו קצת מגוחך, שעדיף להיות עם תואר נוסף מאשר בעלי תואר שני בעו"ס מבחינת השכר. שוב תודה על התגובות, ובצלחה לכולנו

למעלה