על שביל ארוך
New member
תוספת שמנת מתוקה לעוגת גבינה אפויה קלאסית
יש מתכון של עוגת גבינה שאני מכינה באופן קבוע, המתכון הוא של הבלוגרית "CooknBake".
לאחרונה יצא לי לטעום עוגת גבינה שמנת אפויה של רולדין והוקסמתי...
חשבתי להוסיף שמנת מתוקה למתכון...
זה המתכון:
מצרכים:
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה
מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.
חשבתי - או להוריד בכמות הגבינה ולהוסיף שמנת 250 מ"ל.
או להוסיף למתכון 250 מ"ל שמנת מתוקה בלי להוריד מכמות הגבינה...
מה דעתכם? העוגה תצליח? זה רעיון טוב?
אם כן - להוריד מכמות הגבינה או לא? ואם כן - כמה גרם?
אני לא רוצה כרגע לנסות מתכון אחר לחלוטין, גם כי אני אוהבת נורא את המתכון הזה וגם בגלל שהוא יחסית הגיוני מבחינת קלוריות ועוגת אחרות נורא שמנות...
יש מתכון של עוגת גבינה שאני מכינה באופן קבוע, המתכון הוא של הבלוגרית "CooknBake".
לאחרונה יצא לי לטעום עוגת גבינה שמנת אפויה של רולדין והוקסמתי...
חשבתי להוסיף שמנת מתוקה למתכון...
זה המתכון:
מצרכים:
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה
מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.
חשבתי - או להוריד בכמות הגבינה ולהוסיף שמנת 250 מ"ל.
או להוסיף למתכון 250 מ"ל שמנת מתוקה בלי להוריד מכמות הגבינה...
מה דעתכם? העוגה תצליח? זה רעיון טוב?
אם כן - להוריד מכמות הגבינה או לא? ואם כן - כמה גרם?
אני לא רוצה כרגע לנסות מתכון אחר לחלוטין, גם כי אני אוהבת נורא את המתכון הזה וגם בגלל שהוא יחסית הגיוני מבחינת קלוריות ועוגת אחרות נורא שמנות...