תופים בבקשה

תופים בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גבירותיי ורבותיי, עקב חזרה רבה על דברים בפורום (אאההם אההם
שרשורי היכרות
) ועקב חוסר רעיונות לדבריות שיחיו את פורומינו הצ´יקיטיטו החלטתי ברוח התנדבותית להקריב את שיעור ביוטכנולוגיה שלי (המאוד מרתק, אין ספק) לחשיבה על רעיונות לפורום. אמיצה שכמותי, אה
ישבתי וחשבתי והמשכתי לשבת ושוב חשבתי ואז נזכרתי במשהו: לפני מספר ימים ביקרתי לי לתומי בפורום קטנטנות וקראתי הודעה שממש אהבתי
מההודעה הבנתי שהפורום הנ"ל מארגן מעין טלנובלה בהמשכים כשהכוכים שלה הם לא אחרים לאשר חברי הפורום
טוב עכשיו מספיק עם השפה הגבוהה... אני חושבת שזה רעיון ממש
תי
אנחנו יכולים לעשות איזה משהו בסגנון רק שזה לא יהיה טלנובלה אלא סדרת נוער שכזו כמו "מזל תאומות" או משהו כזה... כל חבר בפורום יבחר את האופי שהוא רוצה שיהיה לו (רצוי אופי שבאמת דומה לו) ואז נמציא לזה עלילה, הרי אנשים שיודעים להתבטא לא חסרים לנו בפורום (אההם אההם
נגה
) ונראה לי שזה יכול לצאת ממש אבל ממש מדהים
מה אתם אומרים

Alexis14

New member
אממממ......../images/Emo113.gif

זה לא בדיוק מה שתומר עושה- אבל סבבה. ותודה על המחמאה. איי גס...

Alexis14

New member
גאד... איזה מעוותת אני!../images/Emo113.gif

הייתיב-ט-ו-ח-ה שההודעה הזאת היא בפורום צופים... חחח

חחח...כן! רעיון מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif ו...

הדמות שבחרתי היא... ויש לי עוד רעיון
שיוסיף לרעיון הזה
אולי במקום שנעשה רק על תוכנית אחת כמו "מזל תאומות" או משהו כזה, נעשה על כל הדמויות ששיחקו בסרטים או סדרות של התאומות (כולל התאומות) ונעשה מכולם ביחד טלנובלה! כאילו נגיד יש בטלנובלה את קרי מ"טובות השתיים" ויש את מנואלו מ"מזל תאומות", הבנתם
אה...! וגם אפשר להגיד למוטי שיחבר בסוף את הכל ביחד ואז יציג את זה בפורום!! זה יהיה כזה מצחיק ומהמם! *סליחה על ההשתלטות*

boli bop

New member
רעיון ממש חמוד ! אין לי בעיה !

צריך רק שעוד ילדים יאשרו את השתתפותם ו...זהו ! אני אשמח מאוד להשתתף. ושרון ? הצעה מאוד נחמדה. תמשיכו להגיב

../images/Emo32.gif סורי על הניצו"לק...

אבל אני בונה אתר ויש כמה סרטים שראיתי או שלא ראיתי ואני לא זוכרת את העלילה שלהם...אז אם מישהו נחמד יוכל לעזור לי ולכתוב לי כמה תקצירי סרטים במסר זה יהיה מאוד נחמד (מאודד...) כי גם ככה יש לי מלא מבחנים ושעורים שאני כמעט ולא מוצאת זמן לכתוב פה ולבנות את האתר... ועכשיו גם כתבתי ביוגרפיה שלמה איזה חצי שעה או יותר בוורד ואני לא יכולה להדביק אותה באתר שלי!!!!!!! אוף!! זאת אומרת שאני אצטרך להעתיק אותה לשם!!!! למי יש כוח?? אה...ועוד בקשה... אתם יכולים לכתוב לי במסר את כל הדרכים ליצור קשר עם התאומות..? (גם בשביל האתר) בתודה מראש, שרון

linoosh

New member
אני לא מפסידה כזה דבר../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif

אני לא סתומה (עד כדי כך) כדי להפסיד דבר כזה שיכול להיות מפדח כל כך הקיצקץ אני משתתפת אה כן שכחתי כמעט אני רוצה להעניק צל"ש לאריאלה שנתנה לנו את הרעיון ולשרון שהוסיפה לרעיון בדרכה (סת......ם
) כל הכבוד
ולבסוף.....
האייקון האהוב והמאומץ שלי

Alexis14

New member
אריאלה וכולם!../images/Emo113.gif

כמו שכבר אמרתי, הרעיון נראה לי אדיר, אבל אני לא בדיוק מתאימה לתפקיד הכתיבה. חוץ מ´להכנס לראש...´ ו´אולסורבייבר´, יש לי גם את האתר, וגם מלא עבודות ושיעורים. אז
... אבל אני אשמח להיות אחת הדמויות.

T N T girl

New member
או מיי גוד ../images/Emo70.gif מאאגניב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יוווו איזה רעיון ש11ה
פ ~ צ ~ צ ~ ת ~ י
סבבה אני בפנים
יווווווווו איריאלוש קבלי ח"ח ע = נ = ק יו זה ממש יכול להחיות את הפורום ו בגדול

../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

כפיים
על הרעיון
אני גם רוצה להשתתף הבעיה שבקושי יוצא לי לכתוב
אנייראה איך הילך במהלך שנתחיל ואז אני יראה מה קורה אני כל כךךךך מקווה שכן

../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

כפיים
על הרעיון
אני גם רוצה להשתתף הבעיה שבקושי יוצא לי לכתוב
אנייראה איך הילך במהלך שנתחיל ואז אני יראה מה קורה אני כל כךךךך מקווה שכן

לאלקסיס../images/Emo85.gif

-ק-ו-ר-א-י-ם -ל-ך- נ-ג-ה
אני בשוק אני בהלם אני המומה! לא ידעתי עד עכשיו חשבתי שקוראים לך אלקסיס גאד!!!! כל כך מתאים לי לחשוב ככה ותמיד לא הבנתי מי זאת נגה חחחח! עכשיו הכל ברור.
נגה או נוגה
איך את אוהבת
חחחחחח שמות דומים לנו
זזתי לי עכשיו:) מאוואההה

למעלה